Sinemmmmm58 bebislerimi_buyutuyorum ankara mamakta oturuyorum kas yuz biyik 75 tl ozel blge agda 70 olmus 🤦♀️
bebislerimi_buyutuyorum Sinemmmmm58 ayy 🙄 bende Antalya’da oturuyorum 50 olmuş vicdansizliktir başka bişey değil kendi kiralarını yaptıkları zamlarla çıkarmaya çalışıyorlar
bebislerimi_buyutuyorum Eslem_1 😁 saçlarımı bende kendim kesiyorum ama uzun zamandır ağda kullandığım için gebeliktede zor oluyor kendim yapamıyorum
Eslem_1 bebislerimi_buyutuyorum bilmiyorum hayatım boyunca hiç ağdaya da gitmedim zaten pandemiden dolayı da yine gitmezdim sanırım maskeyle de orda duramam kendim yapıyorum her şeyi ama ilerleyen dönemlerde ne olur bilmem şu an 22. Haftamdayım 🤷🏻♀️🌸😀
Sinemmmmm58 bebislerimi_buyutuyorum sormayin valla artik kuafore bile gidemiyorum bekliyorum ozellikle doguma yakin giderim diye kasimi biyigimi falan evde aliyorum simdi agda fiyatlari da ucmus gitmis bi soyulabilir agda 40 tl olmus
bebislerimi_buyutuyorum Lulikli ahaha bizde kaş bıyık 30 lira 🤷🏻♀️🤦🏻♀️🙄valla hepsi mecburiyetten çocuk var ayriyeten hamileyim kendim alamıyorum diye gidiyorum kendim alınca en az 1-1 buçuk saatten aşağı çıkamıyorum 🤷🏻♀️
AnnelikHayali bebislerimi_buyutuyorum yarım kol, koltuk altı, tüm bacak ve bikini için toplam 140 TL ödedim üç gün önce.
bebislerimi_buyutuyorum Sinemmmmm58 kız sizinki soyulabilir ağda bari🙄 benim gittiğim hala eski usul ağdadır makinede ısıtıyor gramla anca sürüyorlardır 🤦🏻♀️
Lulikli bebislerimi_buyutuyorum hep öyle 😅 kuaför 10-15 dakikada tertemiz yolluyor evde en az 1 saate yakın 😅
Sinemmmmm58 bebislerimi_buyutuyorum yok hayir soyulabilir agda alip yuzumu ve koltuk altimi kendim aliyorum ama ona bile 40 tl veriyorum kuafore agdaya gitmiyorum ben bi dogumdan once gitcem o kadar