bebislerimi_buyutuyorum 26+3 haftalık hamileyim ve artık kendi temizligimi yapamıyorum gerçi gebelikten öncede gidiyordum agdaya… Onceden bikini bölgesi 35 liraydı sonraki ay 40 oldu bugün gittim 50 TL olmuş 🙄 sizde durumlar nasıl ? 50 lira pahalı mı sizce 🙁
Edadrmz bebislerimi_buyutuyorum ben gecen hafta bikini bölgesi komple bacak koltuk altı kaş bıyık 150 tl verdim bana çok gelmedi ama tek yaptırınca ayrı ayrı evet pahalıya geliyo bencede
Cansumuratt bebislerimi_buyutuyorum 40 tı bir gittim 60 olmuş 🙄 toplam yarım bacak kol altı genital kaş bıyık 145 verdim en son 🙄 ondan önce 90 dı komple
mlkekayauzun Bence abartıyor genital bölge 40 TL verdim hamilelik öncesi kendim yapıyor dum zaten sir ağdalar o kadar pahalı değil ki 🤦🏼ve uzun süre yetiyor işçilik parası çok alıyor lar bence
bebislerimi_buyutuyorum mlkekayauzun hiccsorma zaten toplasan bikini için gramla sürüyorlar niye o kadar arttırıyorlar anlamıyorum 🙄
Bebegim0101 rakamlari gorunce saskinlikla okudum😂ben beles yaptıriyormusum demekki🙄ben tum bacak ve özel bölge 40 tl ödüyorum.
Eslem_1 Hiç kuaföre gitmeyen bir ben varım herhalde 😅 saçlarımı BİLe kendim kesiyorum ben fiyatlardan hiç haberim yok 🤷🏻♀️
bebislerimi_buyutuyorum Eslem_1 😁 saçlarımı bende kendim kesiyorum ama uzun zamandır ağda kullandığım için gebeliktede zor oluyor kendim yapamıyorum
melekmommm Eslem_1 ne kadar da ben en son lise sonda kuaföre gitmiştim. Kaş almadım hiç ama herkes alınmış gibi duruyor der. Agdamı filan herşeyimi kendim yaparım. Eşim saç boyasından iğreniyor tanışınca bunu belirtmişti zaten bende hiç boyamamıştım evlendim ne boya yaptım ne kestirdim dümdüz yaşıyorum hayatı 😂😂