ikizlerin_annesi__ Kızlarrrr doğumlar ne zaman ? Neler yaşıyorsunuz ? Karnınızda toplanmalar karın agrınız oluyor mu ? Kaçıncı haftadasınız
kahvesever__ ikizlerin_annesi__ el uyuşması kasık agrısı elerim ayaklarım şişmesi öyle geçinip gidiyoruz valla 😜
Semra12344 ikizlerin_annesi__ 31+6 dan selamlar cnm🥰 benim de nisan sonu görünüyor ama doktorum 17 nisan dedi 🤷🏻♀️ Çok şükür bel ağrım var sadece kilo da da kontollü gidiyorum 5 buçuk kilo aldım. O yüzden ödemim çatlağım falan henüz yol inşallah da olmaz senin nasıl gidiyor💕
Neslikra06 ikizlerin_annesi__ 30+1 karnım sertleşiyor bazen bugun kontrolum vardı nst ye girdim normal çıktı 31+5 e uyumlu çıktı bebeğim
Villanelle Normalde 27 Nisan görünüyor ama ikiz oldukları için daha erken doğabilirler 😊 31+5iz bugün Hiçbir rahatsızlığım yok, toplanma kasılma ağrı sancı vs hiçbir şey hissetmiyorum. Hareket ediyorlar sadece o kadar
ikizlerin_annesi__ Villanelle oyyyyy maşallah 1 gün var aramızda ❣️ Benim dünden beri değişik bir karın agrım var anlamadım 😔 bebek karnımın ucunda toplanıyor 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ İkiz olunca neden erken ?
Molika Villanelle benim bir arkadaşım ikiz bekliyor sezeryan olur demiş size doktorunuz normal olabilir dedi mi
ikizlerin_annesi__ Semra12344 ayyy bende 31+4 üm ama sanırım nisan 27 si felan demişti doktor senin neden 17 si acaba kuzum 🥰🥰 ya benimde dünden beri belimde ve karnımda değişik ağırlarım oluyor bebek karnımın ucunda toplanıyor neden anlamadım sende oluyor mu 🤷🏼♀️
Semra12344 ikizlerin_annesi__ benim de oluyor cnm zaten benim ki aşağıda sürekli de oraya baskı yapıyor. Sanki hemen doğacakmış gibi hissediyorum. Önden gidiyor cnm benim ki sanırım o yüzden ultrason resimlerin de de hep 17 nisan yazıyor bakalım ne zaman doğacak 😂
Mihriban_krdg ikizlerin_annesi__ 31+3 te benim toparlanma oluyor hala yerleri geniş onun için güzelce turluyorlar heralde kanımızda 🤣🤣
Burcin3725 Bizde 31+2 🐣 Yemeklerden sonra hazımsızlık çok daha fazla e tabiki uykular haram🙄 Kasılmalar toplanmalar derken artık yuvarlanma kıvamına geldik. Zaman su gibi geçsin istiyorummm🙈👶
ikizlerin_annesi__ Burcin3725 ayyy o yemeklerden sonra mide agrısı bende de oluyor hazımsızlık 🤦🏼♀️🤦🏼♀️Ve bu 2 gündür karnımda değişik agrı var 😔 bebek karnımın ucunda toplanıyor korkuyorum 😔 sizin doğum ne zman dedi doktor acaba
ikizlerin_annesi__ Neslikra06 önden mi gidiyor gelişimi kuzum ? Peki normalmiymiş canım bu agrılar :(
Burcin3725 ikizlerin_annesi__ Doktorum bana 37. Haftada doğurursun sen dedi rahmim incelmiş. Uygulama da 30.04 olarak görünüyor. Hiç ağrım olmadı ama kasılma toplanma gibi şeyler yaşıyorum özellikle ev içerisinde dışarıda aktif olduğum zamanlarda.
kahvesever__ ikizlerin_annesi__ daha belli değil canım doktor bebeğe bağlı ben birşey söylememem dedi aslında ben sezeryan istiyorum ama bakalım hayırlısı
Neslikra06 ikizlerin_annesi__ evet 26 haftada 28 çıkmıştı şimdide 31+5 e uyumlu çıktı ama şekerim yok şükür bebekte de sıkıntı yok karnım sertleşiypr dedim doktora o da bi nst bakalım dedi ama sancı vs çıkmadı yani normal heralde kuzum ya
HZE 31+4 bizim de bugün 🌸 Normal doğum istiyorum bakalım kızım ne zaman gelmeyi tercih ederse artık 🥰