hankayaa123 iremss 18 deyim hâlâ yüzüstü uyuyorum bazen sadece hareket ederken kaşıklarım acıyo ama onun dışında bisey yok umarım doğuma kadar böyle yatabilirim 😂
Betusgani hankayaa123 bende şuan bile oluyor yatakta dönerken ağrılar, oda idrar torbasından kaynaklanıyor bence 🤦🏻♀️🥲
iremss hankayaa123 doğuma kadar zorda karnınız baya büyüyene kadar yatarsınız sonrada ona göre şekil alıyosnz uyurken
Denzk Betusgani ama göbeğinizi alta alıp bir bacağınızı kaldırırsanız yüz üstü gibi oluyor o şekilde uyuyabiliyorum 😅
hankayaa123 Betusgani ona da söyle bi çözüm buldum ben yüzüstü yatıyorum ama bi tarafa bacağımı karnıma doğru çekiyorum azcıkta o dönüyorum daha rahat oluyo uyumam açısından
Selyil Betusgani bende 19+2 yuz ustu yatanlardanim 3cu hamileligim yatabildigin kadar yat vallah bende baska turlu uykuya gecis yapamiorum esimde dior zaten uykuya gecis yaptiginda hemen sola donuyorsun uykuya dior 😅
Selyil Betusgani haha aynen bencede beynimizde oldugu icin hemen uykuda bebege göre yatioruz.. benimki tekme atio karnımın uzerinde yattigim zaman diorum annecigim ben degil sen yerine bu yatis pozisyona göre ayarla 🤣
Habus Betusgani ben daha 7. Haftadayım ama kendimi alıştırmak için kucağıma yastık alıyorum iki bacağımın arasına koyuyorum yastığı yukardan da sarılıp uyuyorum alışmamı kolaylaştırdı açıkçası önüm tamamen boş olunca hiç uyuyamıyordum 😂
SutlacimiYedimmiBen Betusgani öyle bnde çok severim yüz üstü uyumayı iyiki normal dogum yapmışım o yuzden heemn aksamsi yüz üstü yatmistim😁