iremss Betusgani 20 küsür haftaya kadr yatılr yani şöyle karnınız çıkıp büyüyüp sertleşene kadr yatarsnz zaten sonra istesende yatamazsn
hankayaa123 iremss 18 deyim hâlâ yüzüstü uyuyorum bazen sadece hareket ederken kaşıklarım acıyo ama onun dışında bisey yok umarım doğuma kadar böyle yatabilirim 😂
Merveberill Ben öğrendiğim andan itibaren yatmadım hiç ama hep yüz üstü yatmaya alışkın olduğum için çok zorlandım ilk başlarda
Betusgani _momy_ Burun ameliyatı oldum 2 sene önce yüzüstü uyuyamadığım için uykusuzluktan geberiyordum o süreçte beni en çok zorlayan uyku olmuştu, yine yeniden zor günler beni bekliyor 🥲 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnsaAllah 🤲🏼🤍
SutlacimiYedimmiBen Betusgani öyle bnde çok severim yüz üstü uyumayı iyiki normal dogum yapmışım o yuzden heemn aksamsi yüz üstü yatmistim😁
Gzdkl Betusgani 18+4’deyim hala yüz üstü yatabiliyorum:) Doktoruma hep sola doğru yatmak zorundamıyız dediğimde bana gülmüştü. Nasıl rahat ediyorsan öyle yat kimseyi dinleme zaten bir süre sonra istediğin gibi yatamayacaksın demişti
Denzk Betusgani bende hep yüzüstü uyurum 6 aylık hamileyim şuan hüz üstü yatamıyorum sırt üstü de yasak. Sadece yan o kadar zor kii uyumuyorum resmen
Denzk Betusgani ama göbeğinizi alta alıp bir bacağınızı kaldırırsanız yüz üstü gibi oluyor o şekilde uyuyabiliyorum 😅