Deniz0861 Sena92 ay ben de yarın 13 inşallah bende kız istiyorum bir oğlum var nasipse 🤰🥰 çok tebrik ediyorum bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲
Justnil @prensesinannesi7 evet benim kızım olacak Allah nasip ederse ama biz ultrasondan değil amerikaya gen testi yollamıstık onla öğrendik .
Betusgani Ipekcntrk bizde 11+5 de gitmiştik erkeğe benziyor ama bu çıkıntı kızlarda da oluyor o yüzden net bir şey diyemedi 15+5 de gideceğiz İnsaAllah belli olur ☺️
Ceylandeveci0763 tazebiranne_hg04 benimde Ağustos sonu insallh Allah’ın izniyle kazasız belasız alırız kucağımıza yavrularımızı 🙏
Xxz Deniz0861 okudum da yorumları Ağustos nerdeyse hep kız anneleri olacak . Benimde büyük ihtimal kız . İsmini bile düşündüm ikinci kizimgeleck. Bu postu kaybetmemek için ne yapmamız lazım son bilgileri burada paylaşalım Ağustos anneleri olarak
CansuDRY Busrabusbus Onu diyorum ben de. Sizde sat’ın hiçbir önemi yok. Düzeltilmiş sat’ı söylemeniz lazım artık.
Yagmurhalil Deniz0861 Deniz0861 17+3 ten selamlaaarrr. 8 Ağustos gözüküyor doğum tarihimiz. 2li test için gittiğimde erkek demişlerdi. Dün 3 lü test için gittim yine erkek dendi bakalım bi değişiklik olmazsa oğluşumuz geliyor.🥰