hunilimom Deniz0861 Ağustos 20 gözüküyor 15+2 suan bir kızım var bakalım bu bebis ne olucak yaz hamileliği beni çok korkutuyor
Karelinannesi Deniz0861 30 Ağustos uygulamaya göre 🙏🏻 Cinsiyet erkek dediler ama değişebilir çünkü tahmin yaptığında 11 haftalıktım🙏🏻
hunilimom Nurmetozz ilk kızımda yaz bebeğiydi hamileligim çok sıcaklara gelmemişti ama ben çok kötüydüm 😂 yaşadığım yer çok sıcak nemli oturduğum yerden terliyorum zaten
NurayTacDalk 14+4 Ağustos ortası gözüküyor ama sezeryan olacağı için belli olmaz ☺️ Cinsiyet öğrenen var mı 13+6 da kız olduğunu öğrendik biz ☺️
NehirinAnnesiii Deniz0861 merhaba canım benimde uygulamada 26 Ağustos gözüküyor 14+3 suan bakalım hakkımızda hayırlısı 😍🥰
Deniz0861 Tatlı ve bir o kadar zor telaşlar mide bulantısı vs. Yaşanınız var mı kızlar bu arada bizde yarın 13haftalık oluyoruz cuma günü ikili tarama testimiz var ☺️
Sena92 Ağustos sonuna geliyor doğumum bugün kontrolümüz vardı 13 haftalık olduk cinsiyetimize kız dedi doktor
Deniz0861 Sena92 ay ben de yarın 13 inşallah bende kız istiyorum bir oğlum var nasipse 🤰🥰 çok tebrik ediyorum bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲