SelinHalistoprak Özele gidiyorum bebeğimin ölçüleri haftasından küçük çıkıyor su azalmış diyorlar. Devlete gidiyorum su miktarı güzel haftasıyla uyumlu deniyor. Başına gelen var mı, hangisi doğru bakıyor?
bebislerimi_buyutuyorum SelinHalistoprak özelde sezeryana sizi inandırmak şimdiden ikna etmek için öyle diyorlardır 🙄 o kadar benzer hikayeler duyuyoruz ki
Sibel4248 SelinHalistoprak canim bence devlete güven. Özeller hemen sezeryan ameliyat peşinde oldukları için türlü bahaneler sunabiliyor hemen doguma alsinlar diye
MihrimahVeAnnesiii SelinHalistoprak Devletin cihazları eski oluyor genelde ve nedense devlete giden tanıdıklarıma hep herşey normal normal deyip doğurmaya sıra gelince orası şöyle burası böyle dediler. O yüzden ben artık aldırma / gebeliği sonlandırma durumlarına karşı o şekilde dediklerini düşünüyorum.
Sibel4248 SelinHalistoprak şöyle örnek vereyim. Geçen sene bir arkadaşım 35+0 da doğum yaptı. Kontrole diye gitti hemen acil sezeryana almamız gerek sizi dediler sezeryana aldılar bebek 3 hafta küvözde kaldı. Özel hastaneydi. Bu sene yine bir başka arkadaşım 35+5te doğum yaptı. Oda kontrole diye gidiyor acil sezeryana almamız lazım dediler onuda sezeryana aldilar. O nedenle devlet daha güvenilir geliyor bana.
SelinHalistoprak Sibel4248 banada öyle geliyor çünkü devletlerin doktorları genelde en bilgili en iyi doktorlar oluyor yanılmaları daha zor gibi
SelinHalistoprak MihrimahVeAnnesiii bilemedim birde ilk gebeliğim olduğundan tecrübeli annelere danısmak istedim kafamı karıstırdı cünkü 2-3 gün önce devletin acilince muayene oldum hersey normaldi bugün özelde su ve bebekte problem cıktı
bebislerimi_buyutuyorum SelinHalistoprak hayır canım el elden üstündür bir doktora bağlama kendini çok şükür tıp o kadar gelişmiş ki, adamlar ölüyü diriltecek duruma gelmisler 🌸 herşeyin bir çaresi vardır 🥰
Lulikli SelinHalistoprak ben devlet cihazları daha eski olduğu için özelleri daha güvenilir buluyorum tabi ama herkes yaşadığını bilir deneyimlerden kaynaklı 😊
SelinHalistoprak Lulikli evet hem öyle düsünüyorum hemde devletteki profesyonel görüsleri düsünüyorum 🥺
Loveis16 SelinHalistoprak En mantıklısı farklı iyi bir özele ve ya devlete gidip hangisinin doğru olduğunu netleştirmen bence.
SelinHalistoprak Loveis16 evet son carem o kaldı cünkü özelin dediği 35+2 de 1958 gram olması anormal bir durum doğruysa ona göre bisiler yapmam lazım
MihrimahVeAnnesiii SelinHalistoprak Ha birde koskoca fakülte hastanesi eltimin bebeğini 32 haftalık iken doğurtacaktı suyu azmış gelişim gerideymis falan diye (o güne kadar hep normal dediler) ikinci görüş için benim doktoruma özele gitti . Suyu gayet normal gelişim 1 hafta gerideymis ama o da normalmiş fakülte 3 hafta ile 1 ay kadar geriden geliyor gelişmiyor demişti . Yetmedi üçüncü görüş alayım dedi benim gittiğim doktorla aynı şeyleri söyledi en son gittiği yerde. O yüzden hiiccc güvenmem devlete ben.
MihrimahVeAnnesiii SelinHalistoprak Devlet duymak istediklerini söyledi diye onlara bel bağlama canım. Farklı bir hastane/doktor görüşü al ona göre karar ver bence.
Fulyaaa1 SelinHalistoprak bizde de tam tersi oldu devlete gidiyorum 36 haftamda 3500 kg dediler bebek için endişe ettik normal düşündüğüm için. Özele gittim orda imkanı yok 3000 kg dediler bilemedim hangisine inansam.