Sumiire semakulekci burada birkackere denk geldim kontrole diye gittim meğer doğuruyomuşum diye sanırım bilinç altıma işledi 😅 en ufak bişeyde ay noluyo diyorum acaba doğuruyomuyum 😂
semakulekci Sumiire Yok canım ya herkesin hikayesi farklı gerçekten. İllaki hissettirir sana 😅 onlar 4 cm açıklıkla gitmiştir belki çünkü benim doktorum nst de sancı görüyor allttan muayene ediyor açıklık yok kimisi de açıklıkla gidiyor 3 cm olsa yatış vercem diyor ama olmayınca eve geliyorum 🤷🏻♀️😂
ayshe54 Sumiire herkesin hamileliği tabiki de bir değil ama aynı durum bende 27. Haftadan beri var ve 30. Haftaya girdim, doktorum (perinatoloji doktoru gayet bilgili) bana magnezyum eksikliğinden oluyor günde 10 kereden gazla olursa kork demişti. Resmen sağ tarafta şişlik var sanki bebek ya poposunu dayamış yada ayaklarını uzatıyor gibi 🥰
Sumiire ayshe54 benimkide aynı sanki poposu oraya dayıyo gibi ama kasılma gibi değildi sadece avcumun içinde hissediyodum şişlik şimdiye kadar magnezyum kullanmadım günde birkaç defa oldu şuan iyi gibi sabah bir defa oldu oyle olunca tedirgin oldum bende
bebitomomy Sumiire günde ne kadar olduğu ve sıklığı önemli . Benim yüksek enfeksiyonum sebebiyle günde 25 i bile geçerdi 20 li haftalardayken doktor magnezyum yazardı o biraz iyi geliyodu. Tansiyonumu düşürdüğü için bıraktım maalesef magnezyumu ve şimdi 3 gündür karnım taş gibi sert . Kasılmalar oluyo . Nstye bağladı düzensiz sancım çıktı . Eli kulağında diyolar bakalım bekliyoruz 🙄
Dilayyyyy Sumiire bende 29 haftalogim bendede oluyor bebek toplanmasida oluyor ama onun disinda sertlesmesi gerilmesi oluyor doktora sordm rahim uzunluğuna ve rahim duvarı kalinligina bakti hersey normal sıkıntı yok dedi
Sumiire Dilayyyyy benimde gecen hafta cok normaldi iki gündür Boyle oluyo gerilme kasılma yok yada ben hissetmiyorum sadece sanki poposunu biryere dayıyomuş gibi oluyo
Sumiire bebitomomy birkac arkadasta sotledi bende iki gündür oyle cok sayıda olmuyo 5 yada 6 kez olmuştur coğu yalancı kasılma dedi eğer sıklığı artarsa doktora gidicem
Betulsen34 Bendede oluyor. Pozisyon aliyor gibi geliyor bana oyle oldugunda hafif vuruyorum hemen seklini değiştiriyor 😂😂
Sumiire Betulsen34 sanırım benimde suan öyle yazan arkadaslarım anlattığı gibi değil sancım kasılmam gerilmem yok birde şimdi yanlarımda hissetmeye başladım sanırım dönmeye uğraşıyo yaramaz kuşum ☺️
balbebek412 Sumiire herkesin bunyesi farkli, bu sizde bi sorun mu elbette bilemeyiz. Ama bende de oyle.oluyor ve doktora soyledim, normal, yalanci sancilar bunlar dedi, eger uzun surerse yani her bir kasilma bi kac dk surerse haberim olsun demisti.
Sumiire balbebek412 şimdi olmuyo suan yanlarımda haraket eymeye başladı normalde kasıklarımda hissediyodum sanırım dönme çabalarıymış 🤦 ben paniklemişim
Lulikli Sumiire benim doktorum maden suyu iç ya da magnezyum vereyim demişti. Takip et çok sık olmasın demişti o haftalarda. Bi sıkıntı olmadı tabi ama sizi takip eden doktorunuz daha iyi bilir
Sumiire Lulikli gecen hafta pazartesi gittim bana hiç magmezyumdan bahsetmiyo ya belim agrıyo falanda dedim burdakilerin çoğu magnezyum kullanıyo ben sadece kan ilacı d vitamini birde imom diye vitamin kullanıyorum kasılma değilmiş sanırım benimki dönmeye uğrasıyomuş suan farklı yerde hissetmeye başladım haraketini birde elimi koyunca hemen çekiyo sanırım normal haraketi
Lulikli Sumiire o kadar detaylı anlamıyorum canım benim 24ten beri baş aşağı hiç de dönmedi makata ama olabilir 😅 magnezyum vermediyse magnezyumu fazla maden suyuyla destekle canım. Ben de kullanmıyorum magnezyum, vereyim dedi istemedim zaten çok ilaç kullandığımız için. Benim vücut ağrım olunca magnezyumlu soda içiyorum hemen farkediyor
Sumiire Lulikli doktorum her gitmemde anlatıyo bak burda kafası var burda dizi var burda ayağı var diye ordan biliyorum yani tahmin ediyorum diyim ayaklarıyla ittirip artık kafasımı poposumu bişeyini hissediyorum elimin içinde birde gecen haftaya kadar hem yana doğru boylu boyunca uzanmıştı sonra dönmüş hep kasıklarımda arka tarafıma doğru hissediyodum haraketlerini hatta tedirgin olmuştum niye azaldı haraketi diye günde en az 1 maden suyu içiyorum midem rahatlasın diye bilmeden magnezyumda alıyomuşum desenize☺️☺️ doktorum verse demeniz gibi diğer vitaminleri bile istemeden içiyorum onuda kyllanmak istemem öyle abartılı bi ağrım olmuyo çünkü ama burda coğu kişi yazınca acaba diyorum bana niye vermiyor
Sumiire Lulikli beypazarı içiyorum 124 mg varmış içinde internetten baktım Kızılay da en fazla ama tuz oranı da çok fazla onda siz ne içiyosunuz
Lulikli Sumiire maden suyu markası da önemli canım. Doktorum bana magnezyumu yüksek sodyumu düşük olsun demişti. Ben kızılay erzincan kullanıyorum o yüzden en yüksek onda var tavsiye ederim 😊
Lulikli Sumiire kızılayın çeşitleri var canım erzincan olanda 358 magnezyum değeri. Bizim evde hem beypazarı olur hem erzincan o yüzden kıyaslama yapmıştım 😊 bi googledan bak istersen kızılay erzincanla beypazarına