Ceylanakin Merhaba anneler 13+4 deyim . Biliyorum çok yeni ama karnımı 55 kilo olup 1 kilo almama rağmen büyük hissediyorum sanki 5 aylık gibi 🙈 nedennnn . Böyle düşünen var mı benim gibi . Siz kaç kilo aldınız benim haftalarimda 😍
ruya92 Ceylanakin ilk haftalarda aşırı gaz ve şişkinlik oluyor sanki 10 kilo almış gibi hissediyor insan ama panik yok geçicek bu 😂😂😂 2. Trimester Bi tik daha rahat geçiyor dayanın ben 24 haftalık hamileyim 4. 5 kilo aldım ama başta 2 kilo fazla çıkıyordum hep gaz şişkinlikmiş onlar 😂😂
Esradml Ceylanakin 37+1 haftalığız . 23 kg aldım 😫😂 Sizin haftalarınızda kaç kg aldığımı hatırlamıyorum 🙈
Ceylanakin Tbs ben doktoruma sorucam sanırım yağ dokusuyla ilgili. Şimdiden boyleysek 8 9 ayda yarım dünya oluruz 😂
Rojbin27 Ceylanakin bir yandan sevmiyorum zayıf olmak hic güzel değil bence boyumu da gösteriyor sevmiyorum
ruya92 Ceylanakin kuru kayısı gün kurusu bol su birazda hareketle sorun çözülüyor Tartıda çıkan kilonun 2 si hep gaz yeminle çünkü gebelikte bağırsak kasları düzleşiyor ve herşey zorlaşıyor 😂
Ceylanakin ruya92 suyu hiccc eksik etmiyorum ama gün kurusunu denicem rahatlatiyorsa. Hareket etmeye çalışıyorum ama hemen karnımın içi yirtiliyo gibi oluyor ve o gün kötü geciyor neden bilmiyorum ama çok hareketliyim diyemicem.umarim güzel günler görürüz 🙈
oztrk14 Ceylanakin yok almadım canım bünye meselesi sanırım bende çok şaşırdım 😂ilk doğumumda da 12 kilo falan almıştım bunda o kadar da olmayacak sanırım
Eelliiffnnuurr Gmz34- bende oraya doğru gidiyorum heralde:) 32. haftadayız 51 kilo ile başlamıştık şimdi 65 olduk 😄 inşallah doğumdan sonra kolayca verebilirim
Baburhulya Ceylanakin ben de şanslı gebelikteyim ya ilk kızım da 10 kilo aldım bunda şuan 34 haftalık olduk bir kilo bile almadım 🙈🙈