Busra4 Hanımlar merhabalar aranızda spor yapanlar var mı tavsiye ediyomsnz ? veya spor olarak neler yapıyosnuz ? yapmayanlar risk dışında niye yapmıyor ? hadi hep birlikte biraz konusalımmm 😇
trakyalikizce Busra4 normalde eşimle spor salonuna gidiyorduk ancak denemeye başladığımızdan beri bıraktım korkup bir şey olursa diye şimdi ise tekrar gitmeyi düşünüyorum hafif yürüyüşler hafif bisiklet falan yaparım diye ağır olmayan şeyler:) havalar da yavaş yavaş ısınıyor en iyisi sık sık temiz havada yürüyüş yapmak aslında
minik22 Busra4 geçen bi yürüyüm dedim iki gün kendime gelemedim belim ağrıdı kollarım ağrıdı bacaklarım şişti ne biçim yorgun düştüm 😂 27 haftalığım
ipekveatlas ben yapıyorum artık. 31 haftalığım kendimi zorlucak seyleri yapmıyorum youtuba yazıyorum hamilelikte yeni baslayanlar icin olan egzersizleri yapıyorum iyi geliyo. önceden yapmıyodum korkuyoduö
Bebek-C Valla yapmak gerekiyor da ben tembellikten yapmıyorum. YouTube’dan hamile pilateslerine bakmıştım bunu bunu yaparım demiştim SMS öylece kaldı. 😀
Svvl34 trakyalikizce ben evde pilates yapıyorum. Ama bisiklet ve spor salonlarındaki yürüme bandı önerilmiyor hamilelikte düşme tehliken olduğu için. Onun yerine evde yoga, pilates, yürüyüş dışarda, ufak esneme ve egzersiz öneriliyor. 😊
AnnelikHayali Hava güzel olduğu zamanlar yürüyüş yapıyorum. Evde de her gün 15 dk hamile pilatesi yapıyorum.36 haftalık oldum. Doğumum kolay olsun diye hareketsiz kalmamaya çalışıyorum. Çamaşırları sererken her birini almak için çömelip kalkma hareketi ile alıyorum o da spor sayılır mı? 😂😂 yarınki doktor komtrolümden sonra ağırlıklı squata da başlayacağım.
TubaDMR4 Busra4 valla canım spor diilde şu hamile pilateslerini izledim yaparım diye ama her hareketi namaz kılarken yaptığım hareketlere benziyor zaten günde 5 defa yapıyorum 10-20 dakika sürüyor bi vakit😂şu anda 37 haftalığım gebeliğin başından beri böyle devam ettim bide yürüyüş yapıyorum tabiki asansör kullanmıyorum mesela
Gorkemm Busra4 ben yaşadığım yer nedeniyle dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyorum mesela ama evde haftana uygun yapabileceğin egzersiz videoları var hergün onları yapmaya çalışıyorum doktorum da egzersizin doğuma her zaman destekçi olduğunu söyledi tabi gene de bebiş nasıl gelmek istiyorsa öyle gelecek😂😂
B1983 Busra4 2 cocugum var çalışıyorum zaten hareket ediyorum yeterince oyuzden ihtiyaç duymadım birde yürüyüş yaptim cok 35 haftam sezeryan olcam simdilerde yavaşladim pek dışarıda cikmicam
Elifdemmr Bende ilk zamanlarım köyü geçtiği için yapamadım şuan 19 haftalığın ve egzersizlere başladım iyi geliyor bel ağrılarım hafifledi.
Payasadeka Ben yapmıyorum. Hemşireyim. Gün boyu kosturmakla geçiyor zaten. Eve geldiğimde bacaklarımı hissetmiyorum bile 😖 artık izne çıkınca başlarım yoga felan yaparım
Passion_ Payasadeka kaç haftalıksınız 2 hafta sonra 24-32 idari izni kaldıracaklar dediler devlette misiniz?
Kubra1112 23 haftalık hamileyim hemen hemen 6. Aya gircem çalışan biriyim güvenlik görevlisiyim avm de Kocaeli nsty de 9 saatlik bi çalışmam var zaten bunun 4 saatini oturarak 5 saatini ayakta geçiriyorum sürekli hareket halindeydim oyüzden spor gerek duymuyorum yoruluyorum çünkü
MelikeBatu71 Kubra1112 kocaelinde hangi hastaneye gidiyorsunuz doktor veya hastane tavsiyeniz var mı ?
Tugcesevimli Kubra1112 24.haftada idari izninizi kullanmayı unutmayın koronadan dolayi 💕 bende Kocaeli izmit
Nililaylayla Ben yürüyüş bandında 20 dakika yürüyorum fazlası sıkıyor yeterli değil sanırım ama olduğu kadar 😀