Busrabaksii 60-anne benimde son 8 ağrım sancı belirti hiç bir şey yok Çarşamba kontrolüm var bakalım ne dicek doktor 😂😍
tugbaacng 60-anne 32 günümüz kaldı, 3 4 gündür bacak aralarım ve diz kapaklarımın arkası bile ağrıyor. Aşağıya iyice baskı yapıyor, tekmeleri can acıtıyor.. nasıl geçicek bu son 1 ay bilmiyorum 🥲
60-anne tugbaacng o bahsetmiş olduğunuz ağrılar bende 37. HAftadan itibaren başladı amaaa gel gelelim hala bir sonuç yok sancı gibi vs bekliyoruz 😂
60-anne Saki07 bizim bebiş kız ama o da nazlı çıktı 😂 cuma gidicem nstlerdensancımda çıkmıyor yine çıkmazsa bilmiyorum sezeryanada alınabilirimm 🤦♀️
60-anne Betul44selinay benden herhangi birşey istenmedi cuma günü kontrole gidicem yeniden nstye giricem yine sancı çıkmazsa duruma görene yapılcaksa banasa sürpriz olacak 😂
tugbaacng 60-anne bende neden 35de başladı acaba bebeğin kilosu 2 hafta önde gidiyor ondan olabilir mi, 40ı beklemeyecekmişiz gibi hissediyorum 🥲
hilalmevsim_3467 60-anne Doğuma son 6 saat gram uyku yok ☺️🙏 bin şükür bugünleride gördük 🙏 Rabbim sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤗