Serapmehmet_19 [silindi] ne kusuru canım benim, bakabilirsin sayfaya bende baya sayfa gezdim en son ordan sipariş verdim, iyiki de ordan vermişim memnun kaldım çok şükür, bebişlerimiz güle güle giysinler inşallah 😍🌼
[silindi] Serapmehmet_19 inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı inşallah 🤲
Candyy [silindi] bizim cinsiyeti miz belli degil henüz ama isimlerimiz hazır kız olursa ikranur derin olacak erkek olursa da yusuf recep olcak
Serapmehmet_19 [silindi] Bir adet tulum Zıbın Çıtçıtlı badi Ayaklı pijama Bi tane kollu yelek Eldivenler Şapka Bi adet battaniye(üzerine özel yazı da yazdırdım) Ağız mendili Ve önlük
[silindi] Serapmehmet_19 çok teşekkür ediyorum dediginiz sayfayı buldum bide yastık var o var mı sizde
Serapmehmet_19 [silindi] rica ederim canım, yok ben yastık istememiştim ama evet yastık da ekleyebilirsin isteğe göre 🌼
Berrinkisa33 [silindi] bendede aynı durum oldu koydum hoşlarına gıtmedı ama yapıcak bısey yok. Her isimden herkeste var
[silindi] Berrinkisa33 yaa ciddimisin ya bana bişey diyen yok eşimin tarafında var diye ben kararsız kaldım kuzum ama rüyada belli yani ortada 🥲
fatmakoken1_ [silindi] erkek olursa Ege kız olursa kumsal karar verdik ama hala cinsiyetini bilmiyoruz 😞☺️
Queen1 [silindi] daha cinsiyet belli değil ama kız isminde Aden, Duha, Erva erkek de ise kaan, Göktuğ,Yağız isimlerini çok beğeniyorum ☺️