[silindi] Ayisigi45 Aminn canm 🤲 sizde bol bol dua edin olurmu Rabbim yavrularimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Ayisigi45 [silindi] herkes icin ediyorum allahim insallah tüm gebeleri ve yavrularini korur sagliklica kucaklariniza almayi nasip eder🙏🏻
Fatmaonur54 [silindi] Haticenur4 benimde kızım olacak çok kararsız liklar yaşadık ve asel linada karar kıldık her iki ismin anlamları da güzel kulağa da hoş geliyor 🤗
[silindi] Ayisigi45 Allah razı olsun inşallahh 🤲🤲 Rabbim sizede hayrlı zamanda hayrlı sağlıklı sıhhatli salih Saliha evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
[silindi] Serapmehmet_19 Nerden yaptırdınız hastane çıkışını ve nekadar a bende arastiriyorum da kaç haftalıksınz
Serapmehmet_19 [silindi] instagramdan mevlidi nur diye bi sayfadan yaptırdım canım bundan bir ay kadar önce 230 tl ye 10 lu yaptırdım gayet memnun kaldım baya iyi geldi, şuan 33 haftalığım canım
Meryemtolga [silindi] Nisanlilik Döneminde hem kizi hem erkegi kararlastirmistik. Rabbim oglan annesi babasi olmayi nasip etti. Yigit Alp’im geliyo💙👶🏻
Canga02 Mervegrl Miray ismini bende kızıma düşündüm ama araştırınca aslında erkek ismi olduğunu öğrendim ve vazgeçtim 😔”mir-ay mir bey demek dolayısıyla ay gibi ışık saçan bey “anlamına geliyormuş
Dfnemira Mervegrl ayy bizde bu üçü arasında kaldık babası ilkim istiyo bende yanına bunlardan ç hangisini koysam diye düşünüyorum😂😂
Serapmehmet_19 [silindi] ne kusuru canım benim, bakabilirsin sayfaya bende baya sayfa gezdim en son ordan sipariş verdim, iyiki de ordan vermişim memnun kaldım çok şükür, bebişlerimiz güle güle giysinler inşallah 😍🌼
EsraYsf [silindi] Nazlı olacak insallah ilk.ogrendigimiz günden beri esim nazlı dedi oyle de kaldi 🥰😇