Dfnemira Mervegrl ayy bizde bu üçü arasında kaldık babası ilkim istiyo bende yanına bunlardan ç hangisini koysam diye düşünüyorum😂😂
Yagmurkaragz [silindi] Melek Ece ve Leyla Vera arasında kararsız kaldık ben Leyla Vera istiyorum eşim melek olsundiyo bakalım daha 18+5iz
2905_b_m Nistik çok araştırıyoruz gerçekten internete de güven olmuyo çoğu zaman anlamının güzel olmasına bakıyoruz çoğu zaman
Nistik Ecemtnkl Elisa gayri muslimlerin ismi cennette oyle bi melek yok iyi arastirin internette her guzel ismin anlamini cennetten bir melegin gorevini yukluyorlar
2erkekannesiii mlkekayauzun inanın neyden bilmiyorum 1 yaşından sonra kudurmaya başladı 😄 inatlığı babası
BeyzaF Deletedmom10846 benim yeğenimin adıda Çağan ben koymuştum adını gerçekten çok güzel bi isim ve bence Alp çok yakışıyo yanına ama eniştem Alp i istemedi arkadaşı olduğu için biz sadece Çağan koyduk ☺️ Bizim de prensesimiz olacak İpek düşünüyoruz 😇🎀
Deletedmom10846 BeyzaF Çağan evet çok güzel çok beğeniyorum yeğeninize adaş gelecek Allah nasip ederse😊 Çağan Kutay ismine karar verdik şükür netleşti😊 sağlıkla gelsin prenses🥰
BeyzaF Deletedmom10846 inşallah canım benim hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🥰 ismiyle yaşasın 🧿