FatmaVurucu [silindi] erkek bebek bekliyoruz eşim çocukluğundan beri rüzgar olmasını istemiş bende rüzgarın yanına anlamı güzel bir isim ollsun istedim hamza koymayı düşünüyorum hamza da Allah’ın aslanı güçlü kuvvetli demekmiş rüzgar hamza kulağa da güzel geliyo sizce nasıl 🥰
[silindi] FatmaVurucu Gayet güzel bence adıyla yaşasın evlatlarımz hayrlı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🤲 Hayrlı evlatlatlar olmayı nasip etsin Rabbim 🤲 (Barlas yekta düşünüyoruz bizde nasl sizcee?)
Haticenur4 Ya ben Asel Lina, Asel Mina, Asel, Yüsra ismi arasında kaldık babamız Asel’e takmış durumda lütfen bir yardımcı olun ya 🥰
[silindi] Haticenur4 babası Asel istiyosa ikinci isimede siz içinize hangisi daha çok siniyosa onu koyun bence hepsi de gayet güzel isimler
mlkekayauzun 2erkekannesiii yaaa gerçekten mii isminin verdiği taşıdığı birşey mi ki yoksa huyundan mı çocuğun 🤭 Allah yardımcımız olsun
2erkekannesiii mlkekayauzun inanın neyden bilmiyorum 1 yaşından sonra kudurmaya başladı 😄 inatlığı babası
2905_b_m Kararsız kaldık biz 37 haftalığız yardımcı olurmusunuz🤗 buğlem,belinay,asya bunlardan biri olcak lütfen yardım edin bize😁🙏🏻🙈❤️
Ozlemkrsn gmzdtp haklisiniz Ben belçikada yasiyorum çocûğuma isim koyarken okulu da duşunduk çunku burda herkez turkçe nasilsa oyle çagiramiyolar
Hulus Oğlumuz olursa adı “Can” Kızımız olursa “Masal” koyacağız. Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🙏🤍