Ereeen melikepolat benim de aynı böyle olmuştu şuan hamileyim şükür daha yeniyiz ama aşırı bel ve kasık ağrım vardı hele yere eğilince kasıklarıma kramp giriyodu. Bence bi test yap çıkar umarım 🤗
melikepolat Ereeen yaaa inşallah olur akşam olmasını beklemem lazım eşim eve gelirken erken gebelik ve normal test alacak deneyeceğim hemen ☺️
Ereeen melikepolat ama akşam yapma sabah ki idrarınla yap. Akşam ki idrar doğru sonuç vermiyor. Brn o hatayı yaptım tek çıktı ertesi gün başka test yaptm sabah iki çizgi çıktı kan verdim 3 haftalık hamileydim
Ozlemayaydin melikepolat regl öncesi yapılan testler var canım prodicton diye test hemen sonuc verir bende adedimden bir hafta önce baktım cıktı şu an 7.4 gün😊
Meltemsalhogl melikepolat ilk 2 hafta asiri sancili batmalı gecti benm 2 gun kala testvyaptim cikti hemn gebelik
Meldaa55 Erken gebelik testiniz eger negatif cikarsa da dikkatli olup reglinizi bekleyin benim erken gebelik testim negatif cikmisti ama belirtilerim devam ettigi icin 1 gun kala kan verdim ve hamile oldugumu ogrendim
snmhsnn melikepolat evet bu belirtiler olabilir gebe olabilirsin bende de vardı ama adet gününü bekle benim yaptığım gibi yapma hatta adetin iki üç gün geciksin öyle kan ver bence 😍
melikepolat snmhsnn evet kan vermeyi adet gecikmesinden soruna vermeyi düşünüyorum ama erken gebelik testi yapıcam bu akşam 😊
mavi18_ melikepolat benim ilk gebeliğim ama 16. Haftada pıt pıt seğirme şeklinde hissetmeye başlamıştım ben 😍