Burcinismailoglu LaleSnmez bende 32de sorduğumda banada erken daha dedi. Benim kontrolümde yarın bakalım ne diycek 🙏🏻
Bhrbhr BabyB ben ışık beyi istiyordum aslında ama eşim orda tanıdık bir profa danıştı oda kesinlikle burcu demiş bakalım burcuya ilk defa gidicem ama aklım ışık beyde begenmessem onu denicem zaten
Naz555 Edanurusta bende süreyya hanıma gidiyorum sizin kaö haftalık bebeğiniz doğum seklınız belli oldu mu?
Rfrf Ben ilk doğumumu Medilife hastanesinde yapmıştım. Ancak ikinci gebeliğim için oraya gitmeyi düşünmüyorum. Doktorum iyidi ancak hastanenin işleyişinden memnun kalmadım.
gnccnszmhappy DuyguAlkan bende oraya gidiyorum o yorumları okudum 7 sene önceki yorumlarda yazıyordu. Arkadaşınız doğumu nekadara yaptı biliyor musunuz
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Beylikduzu kolanda dogum icin indirim talep etsek indirim yapiliyor mu acaba bilen var mi?
Neslihan27 DuyguAlkan benim de ilk dogumumda cok sukur bsy olmadı ama insanı yanlıs bılgılerle dolduran ınsanlar malesef cok ama Arzu hanım iyi bi doktor
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Neslihan27 evet normal dogum o civardaydi. Ama epidural istersen ve doktorun mesai saati disi geliyorsa ek ucret oduyosun tabi. Pazarlik yapabilseydik iyidi😂