tugbaaltun44 Merhaba ben de reyap mesut beye gidiyorumm muaynelerimiz kisa sursede cok sukur memnunum :) 3hafta sonra detayli ultrason yaptiracagim petek hanima ucreti 400₺ dediler yaptiran var mi detayli ultrason? Siz hangi ucrete yaptirdiniz acaba ?
Naz555 Yagmur28umeyr polis esi oldugum için %15 lik indirimden yararlanıyorum ben canım muayene ücreti 50 tl verıyorum dogumumda sezarym olck gıbı gornuyor onun ıcınde 1350 dediker
Didemalkanendik Snmozgr orda yoğun bakım falan yokmus önermiyorum dedi sadece acil durumlarda müdahale ediyorlarmıs sonrasında kanuniye sevkediyolarmıs
DuyguAlkan Neslihan27 ilk kez sizden duyuyorum. Allah muhafaza. Ecel tabi ama cumartesi arkadaşım Doğum yaptı ilgi ve alakada hiç bir sıkıntı Yok şükür ☺️
gnccnszmhappy DuyguAlkan bende oraya gidiyorum o yorumları okudum 7 sene önceki yorumlarda yazıyordu. Arkadaşınız doğumu nekadara yaptı biliyor musunuz
Neslihan27 DuyguAlkan benim de ilk dogumumda cok sukur bsy olmadı ama insanı yanlıs bılgılerle dolduran ınsanlar malesef cok ama Arzu hanım iyi bi doktor
DuyguAlkan kfulya1905 öyle tabi ben pek bi sabırsız ve gergin olduğum İÇİN. Garip gelecek ama hastahane kokusuna karşı ciddi fobim var be o kadar hastahane gezdim kokusu olmayan tek hastane reyap 🤷🏻♀️
DuyguAlkan SenHepMercimekOlarakKalacaksin ya şimdi kadercilik oynamak istemiyorum. Ama herşey Allahtan bebeğin vakti yoksa ha orası ha başka yer fark eder mi. Kaldı ki hiç bir hastane bu tarz bir imaj İÇİN uğraşmaz. Bebeklerimiz önce Allah a emanet.
DuyguAlkan Yagmur28umeyr canım pazarlık yap kesinlikle !!! Ben de buradan bi arkadaş yazmıştı siz bana nasıl fiyat verdiniz pazarlıkla 1900 e Doğum yapmış bende indirim istiyorum dedim yaptılar sezeryan 2300 normal 1900 kontrole gittiğinde konuş bence.
SevcanahinBingl DuyguAlkan 🤔hangi dr acaba ben erol hoca ya gıdıyorum 3-4 hastası oluyor haftasonu kalabalık olmuyor.
tugbaninmucizesi DuyguAlkan esenyurt reyap hastanesi diler koyuncuya gidiyorum çok memnunum ilgili samimi bi doktor 20 yillik tecrübesi de var 14+2 yim😊
DuyguAlkan tugbaninmucizesi benimde ilk Meryem hanımdı o gidince dedim başka hastane ye bakayım ama sonra diler hanıma geldim 😁
NecipBernaSvey DuyguAlkan bende genel muayene icin hep ona gidiyodum sonrada gittim tıp merkezine gecti doğumu nerde yaptığını sorucam bende ona gidip 😊