Sekerimmm gamzeozer16 canim gittim doktor bugun yokmus yarinda yokmus galiba deli olcam haftanin iki günü oluyolar bide neyine grev yapiyolar sa düzgünce çalışmıyor lar bile
gamzeozer16 Sekerimmm aa 😯 keşke doktor calısma günlerine baksaydınız ben öyle yaparaktan hem randevu alıyorum hem öyle gidiyorum tüh kötü olmuş
Yareniz Sekerimmm bütün doktorlar gitmemiş değil mi bende orda kontorolüm var yaşarcan benim doktorumun adı çok memnunum ama çok fazlasıyla hastası var tam konuşamıyorum yani sizler hangi doktorlara kontrol oluyorsunuz ?
Sekerimmm gamzeozer16 genelde bnde arar giderdim dedim bugun vardir belki sansima iste randevu aldim 8 marta artik o zamana kaldi
Tugbasimay gamzeozer16 çalışma günlerine nereden bakıcaz canım. Mhrs den randevu alınca orda olmuyo mu doktor
gamzeozer16 Tugbasimay bursa şehir hastanesi doktor çalışma günleri yazıyorsunuz internete ordan doktorunuz hangi gün var bakabiliyorsunuz mhrs hergün saat 4 de randevu sistemi acıyor öylede randevu bulabilirsiniz ☺️
gamzeozer16 Yareniz mustafa burak akselim e gidiyorum ben o çok ilgileniyor en azından bütün merak ettiklerimi cevaplıyor 😘 içerde hasta varkende kimseyi almıyor yaşar can cok iyi ama çok kalabalık o yüzden ona gitmiyorum ben 🥰
mtl3005 Bende bugün zeliha atak a randevu aldım ayın 15ine.İlk defa gidicem eğer memnun kalırsam doğumu şehir hastanesinde düşünüyorum.Ne kadar sürüyo muayene çok mu kısa sürüyo 🧐
Tugbasimay mtl3005 Zeliha hanımdan memnunum. İlgili çok. 1 Kere gıtmene ragmen hemen senı yanıyo yasadıklarını tek tek söluyo Şöle böle olmus tu. Sende şu vardı dımı dıye. İçeriye bendne baska kısmeyı almıyo. Muayene kısa sürmedi. Inslalah dogumu a o girer. Şimdilik memnunum ynaı
Canpolat gamzeozer16 sezeryana stajyerler asistanlar ve bir uzman nöbetçi doktor girer yani asistanlar da girecek şuan ki uzman doktorlarınız da bir zamanlar asistandı ameliyat ede ede uzman olup güveninizi kazandılar daha çok iyi uzman doktorların yetişmesi içinde o asistanların girmesi gerekiyor korkmayın her türlü kesik atıldığında çocuk çıkıyor karından güvenin onlara 🙂
Gamze1351 Bnde bursa şehir Hastanesi’ne gidiyorum evet doğumda sadece nöbetçi doktor olduğunu duydum asistanlar fln keşke kndi doktorlarımız girse daha iyi bnde yılmaz cetine gidiom oda iyi bı doktor bugün yine gitcem sonuç için bklim ☺️👍
Sekerimmm gamzeozer16 meraba canim geçenler konuşmuştuk Mustafa Burak akselime gidiyorum demistim bugun kontrole gittim sordum bnmde sezeryan olcak malesef kendi yapmiyormus o gün nöbetçi doktor kime denk gelirse o yapiyor keske sz yapsaydinz dedim oyle bi imkanimiz yok sistem boyle diyo ya cok canim sıkıldi sirf bu yüzden ozele ilk doğum yaptığım doktora gitmek istiyorum aritmide bakalim hayırlısı
gamzeozer16 Sekerimmm aynen bende o konuda endişeliyim ama napalım artık şansa belki ameliyat hanede nöbetçi mustafa bey olur 🥰