rabiaer Merhabalar, anne yanı ahşap beşik almayı düşünüyorum, kullananlar düşüncelerini paylaşabilir mi???
sansli_anne rabiaer ahşap beşik alanlar kullanışsız diyor çünkü 1 veya 2 yaşa kadar kullanıyorsun diye bende çok istedim ilk çocuğum aldım daha sonrasında park beşik almayı düşünüyorum içim de kalırdı almasaydım 😊
Eylulsmom__ rabiaer Babycom dan aldım 5 yaşına kadar kullanılıyo çokta güzel. Park beşikleri hiç ama hiç sevmiyorum. İçinde korumalığı cibinliği ince yatağı uyku seti falanda vardı. Zaten kademeli büyüdükçe aşağı kaydırıyorsun bildiğin kocaman yatak gbi
minikkuzuannesi rabiaer canım hepsiburadadan aldım çok memnun kaldım kalitesi falan da gayet güzel G&G baby satıcısı istersen bi incele kademeli alırsan kullanır 3 4 yaşına kadar.
gulsumm1 rabiaer trendyoldan indirimden aldım 800 e içinde nevresim takımı cibinligi herseyi içinde kullanışsz diyorlar ama baya büyük 4 yasa kadar yatar bence arkadaşım kullanıyor gayette memnun
rabiaer Evet insan görüntüsünden ötürü ahşaba yöneliyor ister istemez 🐣 park yataklardan çok farkı yokmuş gibi geliyor bana özelliklerine bakarak ama park yatak çok övülmüş bende o yüzden arada kalıyorum
minikkuzuannesi Eylulsmom__ aynen öyle bende farklı bir marka aldım ama gayette sağlam ve kullanışlı teecih meselesi tabi ama bende park beşikleri hiç sevemedim. 🙂
rabiaer minikkuzuannesi bende gg baby beyaz olanına baktım onu almayı düşünüyorum ama kaliteli geldi mi acaba? Boyaları konusunda diğer markalarda kötü yorumlar var meltem smart ile arasında kaldım. Epey fiyat farkı da var ikisi arasında
minikkuzuannesi rabiaer canım bana gelenin hiçbir kusuru yoktu olsa bile firma çok ilgili gerçekten. G&G baby satıyor fakat içinden çıkan mekan yatağı da beşikte de meltem yazıyor yani firma meltemin beşiğini kendi firması adına satıyor o kadar mağaza gezdim gerçekten boşa vakit harcamışım yorumlarına bakarsan görürsün zaten nevresim setiyle birlikte aldım onlarda çok kaliteli resim atayım bak
Clk56 rabiaer gg baby besikleri meltem smartin izmirdr yerine gidip aldim uyku setlerini kendileri yapıyorlar satıcının googlede numarası var arayıp sorabilirsiniz paketleme cok iyidi yerinden gidip aldık ama kargo şirketi yukari taşımaz kilosu fazla diye
minikkuzuannesi rabiaer https://imgyukle.com/i/ETMIxH https://imgyukle.com/i/ETMxwU bunu aldım bu resimde göeünmüyor ama gelen beşiğin sağ alt kısmında meltem yazıyor canım ve içindeki mekan yatak da meltem marka
minikkuzuannesi Clk56 aynen taşımadılar biz inip aldık çok ağır ama kalite olarak uyku seti de cibinliği de yatağıda ahşam kısmı da çok kaliteli satıcı da kendi numarasından her türlü bilgilendirmeyi yapıyor ben çok memnun kaldım
Hakiko rabiaer Meltem Smart Kral Sallanır Ahşap Anne Yanı Beşik - 60×120 cm (beyaz-krem) https://www.hepsiburada.com/meltem-smart-kral-sallanir-ahap-anne-yani-beik---60x120-cm-beyaz-krem-p-HBCV00000CNO70?magaza=MeltemSmart&url_src=ios-product-detail Ben bu beşiği aldım, 4-5 yaşındaki çocuk rahat sığar gayet sağlam ve kullanışlı . Ahşap ya da boya kokusu hiç yok
Umay_2507 rabiaer abla bugün arkadaşla konuştum aklın varsa park al dedi daha iyi dedi park alicam ahşap sıkıntılı dedi