nese_gocuk Beste-m maşallah haftası da iyiymiş bebeklerin acaba bişey yaptınız mı geç doğum olması için
Beste-m nese_gocuk Doktorum sayesinde oldu canım erken doğum riskim var di progestan kullandım üç ay boyunca fitil olarak
Minik_Mucizemmm_13 nese_gocuk merhaba canım proluton iğne dedin de nasıl yapıyon iğneyi canım ve kaç gün de bir
Irem2veysel Beste-m bu gece 00-00 dan sonra 36 haftalığız yaa sanki zaman gecmiyo bir an önce kavuşmak istiyorum minigime
Beste-m Irem2veysel o kadar zamanı atlatmisin inşallah geçer o günlerde canım merak etme 🥰🙏 sağ salim kucağına alırsın inşallah 🙏
butterfly35 Beste-m yaa maşaAllah bende riskli bi gebelik geçiriyorum bana da dua eder misiniz? inşaAllah bende evladımı sağ salim kucağıma alabilirim. İsmim Gülçin 🌷♥️
Beste-m butterfly35 amin inşallah canım inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah’ım bütün bekleyenlere isteyenlere de nasip olsun inşallah 🙏🙏🥰
Minik_Mucizemmm_13 nese_gocuk tamam teşekkür ederim canım bide kusura bakma bişey daha sorabilir miyim ne kadar süreye kadar yapılacak bu iğne
nese_gocuk Minik_Mucizemmm_13 benim 3ay bitti 13 haftalık oldum 16.hafta kontrole gitcem o zaman sorcam devam edilecek mi diye