Gulergulmez esmerbomba yok ikiz değiller, şu an biri 8 diğeri 6.5 yaşında☺️ herhangi birşeye dikkat etmedim ben hamileliklerimde yiyecek konusunda, canım ne istediyse yedim, ikisinde de 20 kilo aldım gerçi😂 sonra verdim hepsini neyse ki☺️
esmerbomba Gulergulmez maşallah ben ikiz sandım pardon canım 😄 inşallah tombik bir bebisin olur tabi önce sağlık sağlık sağlık …🥰
Gulergulmez esmerbomba dediğiniz gibi önce sağlık☺️ kiloya çok takılmıyorum, ilk aylar çok kilo alıyor bebişler zaten, zayıf doğan da hemencecik toparlanıyor☺️
Melek3 esmerbomba solunum sıkıntısı çekti doğunca bağırsak felci bebeğim digumda beyinde kanaması oldu birsuru şey beslenemiyordu
esmerbomba Melek3 hakkınızı helal edin tekrar hatirlattim için şimdi nasıl bebeginjz peki çok geçmiş olsun 😔 çok üzüldüm 😔😔
Melek3 esmerbomba emin ol halen unutmadim bebeğim daha 3 buçuk aylık ve 2 aydır yanımda onsuz geçen gunlerle denk bana herkez her fırsatta hatta bebeğin ölmedi mi diyerek ölür diye bekliyorduk diyerek 😌onun için siz çok kibardiniz
user124578 esmerbomba 1 alacaksın canım 0 erken doğan bebekler için 1 numara da çok uzun süre kullanmıyorsun zaten 3 e geçiyorsun sonra 1 ve 2 hemen hemen aynı
TekinSahra44 esmerbomba ben hep 2 3 aldım çünkü 1 numarası çok küçük prematüre yani o yüzden sizde 2 3 alın derim
esmerbomba Melek3 ben çok üzülürüm nasıl öyle denir bir anneye 😔 şuan bebesinizin yanindaysa en büyük şükrü Allah’a edin ve çevrenizdeki boş sesleri duymayın 😌 kaç haftalıkken doğum yaptınız
Melek3 esmerbomba 40+1 de doğum yaptım Allah a havale ediyorum o kadar zor gunller geçirdm kimse yoktu yanımda şimdi onlarn dedikleri de Allah’a vrirler hesabını
esmerbomba Melek3 ah canım benim psikolojin nasıl alt üst olmuştur 😔 bırak duyma kimseyi Allah’a havale ederek en güzelini yap..Kimse yaşattığıni yaşamadan ölmez bacım ağın yerde kalmaz bak şuan ne güzel bebeğin yanında bundan iyisi var mı en güzel moral sana şuan 🥰 nasıl bebisin sağlık mi şuan 🥰
Melek3 esmerbomba iyi diyeyim iyi olsn 🙂 ugrasiyorm prensesimle bizim için zorlu bir süreç ama. Bu günlerde geçecek ilk geldiği günlere göre şu anda daha rahat onun rahatlığı var artk