Meryemakyildiz Kebelekim bende ilk gebeligim sehir hastanesinde yaptim 2 sene once hersey on numara sadece devlet hastanesinde bir gece burakiyor hemen taburcu etmiyorlar
Meryemakyildiz Kbraas mesaj okudum cnm ikinci gebeligim iki cocugumda mehmet kaya gidiyorum on numara bi adam
Ebruli_0133 Hasret47 bnde ortadoğuya gidiorm Aysun hanima yarin bakalm fiyat soracaktm bndr doğum icin
Sibel_l3 -MinikveAnnesi- doktor indirimde oluyor başından beri gidince , 3800civari bişe olması lazım
-MinikveAnnesi- Sibel_l3 o hastaneye mi gidiyorsunuz Doktora sorduğumda takipli olursa 4000 e yapıyorum demisti
Ebruli_0133 Hasret47 Sezaryan 3750 normal 4bin dedi oda mesai dışı olursa artı 200 lira ücreti oluyomuş
Hasret47 Ebruli_0133 banada farklı fiyat verdi dediki epidural normal doğum 4 +500 TL epidal mesai saatleri dışında olursa + 1000 TL
dml33 Gler neresinde ama bölgeye göre değişio bi arkadaş doğum yaptı 1 ay önce 4000 yada 4500 dedi ablamda paket alick ankarada 7000 demisler hicbisi deil
Gler dml33 ankaranın merkezindeki bütün hastaneleri aradım en ucuz 10binden başlıyo dogum paketleri en ucuz kıytırıklar bile doguma sadece 8000 istiyo gecen yıl memorial de dogum yaptım 16bin verdim dogum paketine ama bu yıl develete gitmeye karar verdim
dml33 Gler ablam eryamanda etimesgutta a life gidio 7000 demisler dogum paketine daha iyi hastaneler tabiki daha pahali zor bu devirde bu paralarda