Btlblbl Cns_mry o haftalar bende cabuk gecti rhattim simdi agri sizi duramiom 🙄 asil bu haftalar gecmio kiz 🙈🙈😀
Btlblbl Prmela ins valla dayanilacak gibi degil ilk basta bende cok aldim kilo ama simdi nedense zayifladim cocuk aliyor galiba
Sarperinannesi Btlblbl ben şuan 28 haftalık hamileyim açmak neredeyse en başından beri bu ağrıları çekiyorum, çaresini bulamadık, hiçbir şey işe yaramıyor, artık bi an önce doğumum olsada rahatlasam diye bakıyorum
Cns_mry Btlblbl dogru soyluyon 😁 ilk dogumumda dogumhaneden kaçmıslıgım var sezryan olcam dayanamıyom acıya dıye 😂☺☺☺
Aysenaz Btlblbl maalesef benim oyle sansim yok esim kaldiramiyor artik 😆😆 tekerlekli sandalye ile gittim
Hanifeylmaz Btlblbl bende 34+5 canım aynıları bende de var be bebeğim bazen hareket ettikçe idrarrım geliyor üstelik kasılmalarım da var hemşirem bugün yalancı sancı olabileceğini söyledi takip et dedi ama ben gün içerisinde evi işi yapıyorum malum az kaldı yavaş yavaş bitirmek lazım.oturamıyorum uzanmam lazım ama her hareket ettiğimde de agrım var zor kalkıyorum.sende dikkatli ol hareketlerinde yavaş hareket et.
Btlblbl Hanifeylmaz ay o her hareket ettiginde idrar gelmesini hic soyleme 🙈 dakka basi tuvaletteyim resmen 🙄 yavas hareket ediom zaten agridan bisey yapamiom ki kasilma ve yalanci sanciyi cidden dert etmiom cok ama o bacak arasi agrisi dayanilmaz katlanamiom 😕🤷♀️Bi suru isim yapilacak perdelerim yikanacak nasil yapcam bilmiom 🤷♀️Bugun banyo tuvalet kiyi kose bucak temizledim allahim bunu yapan sen misin aksam esime yemegi zor hazirladim 😒 kaynanam bide evini yeniliyor bana gelip gidecekler nasil kalkip hizmet etcem bilmiom 😔
Hanifeylmaz Btlblbl hizmet edicem diye yorma kendini herkes kendi işini görebilir diye düşünüyorum sende kalmaları onların her işimi yapman anlamına gelmiyor anlayışlılar diye umuyorum yoksa işin zor canım misafir varken temizliğin bi anlamıda kalmıyor ki kullanılan ev hep dağınık oluyor 😞 çok fazla takma rahat ol