Btlblbl Kızlar meraba 34+5 günlük hamıleyım benım gıbı kasık ve bacak arası agrısı ceken var mı hiç yürüyemıom yurusem agrıya dayanamıom yataktan zorla kalkıom biraz iş yapsam o gün agrıdan delırıom 😕sizinki agrıosa ne yapıyorsunuz geçmesi için 🤕
Mervesafamustafa Btlblbl 40+4 olduk dedigin gibi yürürken canimdan can gidiyor sanki okadar cok agriyorki yataktan kalkarken bacaklarima kramp giriyor bu son günleri beklemek daha da zormus gecmiyor zaman sanki agriöarada dayanamiyorum her gün yürüyüse cikiyorum ama nafile
Sarperinannesi Btlblbl ben şuan 28 haftalık hamileyim açmak neredeyse en başından beri bu ağrıları çekiyorum, çaresini bulamadık, hiçbir şey işe yaramıyor, artık bi an önce doğumum olsada rahatlasam diye bakıyorum
Btlblbl YaseminKurt valla ıkınci gebelıgım benım ılk oğlumda bu arıyı hıc bılmedım bunda felaket agrıyo bırz yürüsem agrısına dayanamıom mecbur kalkıom ogluma bkmak zorundayım evi temizlemesem olmuyor daginikliga gelemiom napcam nilmiom bi doguraydim 😕
YaseminKurt Btlblbl benim ilk gebeliğim o yüzden bu ağrıların sebebini anlayamıyorum çatı açılmasından mı acaba diye düşünüyorum
dilaraalemdar Bnm de bacaklarımda ağrı başladı daha 3 aylık ama magnezyum yazmış herkes daha önce kol ağrısı için kullanmıştım bnm ki ağrı gibi değil daha bacağım altı kemiklerim sızlıyor gibi yani dokunamıyorum Rzgrmrv93
Seva Kızlar benim gebeliğin daha çok yeni ama bi ayak ağrıları ve ayak gerilmeleri beni deli ediyor ne yapacağımı bilemiyorum çok mutsuz hissediyorum sürekli ağlama krizlerine giriyorum bana destek olun ne olur😭😭😭
Btlblbl Seva norml cnm agrir benimkide agriyordu us tune basamazdim doktor demir ilaci verdi biraz onun agrisi kesildi
Prmela Prmela Btlblbl ya inş geçer zaten çokça kilo da aldım Demir vs kullanıyorum ama işe yarıyor gibi değil maalesef
Btlblbl Aysenaz gecen bende cati muanesi oldum o gun delirdim iyice esim kucaginda tasidi valla yuruyemiodum 🤕
Aysenaz Btlblbl maalesef benim oyle sansim yok esim kaldiramiyor artik 😆😆 tekerlekli sandalye ile gittim
Btlblbl Mervesafamustafa dogur kiz artik catlarim ben o haftalar 🙈🙈🙈 simdi bile catliom kramplari sorma gece girer bide of 😕
Btlblbl Prmela ins valla dayanilacak gibi degil ilk basta bende cok aldim kilo ama simdi nedense zayifladim cocuk aliyor galiba
Mervesafamustafa Btlblbl vallah bende çatlıyorum ama paşanın keyfi yerinde heralde hic gelesi yok rabbimin gücüne gitmesin ama gercekten oturup aglayasim var sinirlerim bozuldu günde 15 kisi yaziyor dogurmadinmi hala diye iyice sinirleniyorum kiyafetlerimin hicbiri olmuyor ayyyy cok igrenc hissediyorum kendimi 😥😥😔