Elifbrtnn Kızlar ya birşey soracağım dün bir anne post açmıştı bugün için E bebek de baya indiririm olacak diye giden varsa yada erkenden gidecek olan haber verir mi bana uzak da ona göre çıkardım. Şimdiden teşekkürler :)
Cemrreedemirci Elifbrtnn ben netten baktım yok bı şey en basit zıbın bile 20 TL ve genellikle yazlık ürünler çıkıyor
Smyye1B Elifbrtnn https://resimyukle.io/r/15Xd3SoJRD İnternetten baktım Bi kaç yazlık takım bebeğim yaza doğacak zaten çoraptır battaniyedir felan sepete ekledim ödemeye geçince indirim geldi.
Senemturan Elifbrtnn hepsi burada da e bebek urunlernde indirim var kiyafetlerde. Baska bir postta gordum yenidogan tulum ve 2 adet 3lu corp aldm ben toplam 38 tl ye kargo bedava
_momy_ Elifbrtnn var kuzummmm hepsiburada ebebekten bende elbise aldım kızım olacak bir yaş için filn aldım 20-30₺ ye çok güzel elbiseler
Elifbrtnn Cemrreedemirci ben de netten bakınca öyle kuzum yarın büyük indirim olacak falan demişti şimdi düşünüyorum 12 den önce mi görmüştüm acaba sonra mı diye ama baya indirim oluyor demişti kasa da
Cemrreedemirci Elifbrtnn zannetmiyorum ama mağazada mi indirim acaba ona göre giderim yani hastane çıkışı ve oğluma zıbın alacağım
Elifbrtnn Cemrreedemirci buldum kuzum o posttu evet tekstil ürünlerinde diye yazmış mağazada mı oluyor sadece bilmiyorum ama genel olarak kasa da çok düşüyor falan yazmış
Smyye1B Elifbrtnn 28 tlye gömlekli pantolonlu takım bile var biraz ay olarak büyük ama bidaha Nerde bulucam dedim ekledim sepete 🤭😅 Bana uygun geldi indirimde var yani 😇😇
Melos12 Aslaninannesi01 dur bende gidem o zaman baya indirimden bahsetmişti dün bi arkadaş çünkü peki dediği kadar indirim varmıymış kuzum
Melos12 533460 yani nasıl kuzum şimdi diyelim etikete 50 TL yazıyor indirimli ve birdaha kasada gene mi indirim uygulanıyor yoksa indirimsiz etiket üstünden indirimmi oluyor
Aslaninannesi01 Melos12 %28 indiirm varms onun haberi yoktu hediye almak için gitmiş kasada indirim olmuş şaşırms oda
533460 Melos12 aynen oyle mesela sarı etiket vardı 50 yaziyodu battaniyeye sarı etiket olmasına rağmen extra düşüyor. Diger ürünlerde o şekilde mesela etiketi 70 tl bide üzerinden 28 indiriceksin kasada ki fiyatı o
Melos12 533460 He anladım kuzum sarı etiket dai olsa gene indirim uygulanıyor bütün ürünlerde geçerli dimi