scentburcu61 Miraç gecesi, duaların geri çevrilmediği bir gece bütün anne ve anne adaylarının miraç kandili kutlu olsun..🌸
Melikenlbt HappyMom Miraç kandilimiz mübarek olsun Allah hepimize sağlıklı huzurlu bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah ❤️🌸
munevveralakaya46 cümleten hayırlı kandiller dua eder dua beklerim inşallah hayırla kolaylıka sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza nasip etsin yüce rabbim şuanda doğumda olan tüm kardeşlerimizide bir solukta kurtarsın 🤲🤲
kiraz_zeynep HappyMom Ya Rabbi seni tarif etmektedir bütün güzel isimler.Sen güzel isimlerini aşikar etmez isen Ruhum karanlıkta kalır.Esma-ül Hüsna’na şahit yaz beni.Sensin yaradañım sanadır kulluğum sendedir çarem.Cemaline cevir yüzümü başkasına Rağbet ettirme beni.Hüzünden azat eyle,hicrana düşürme kalbimi.Rahmetinin Rahmine al beni.Merhametinin kucağına al kalbimi.Allahım kandil hürmetine sev sevindir selamete çıkar ben aciz kulunu.Mirac Kandilimiz Mübarek Olsun İnşallah…
TekinSahra44 HappyMom aminnn miraç kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun yüce rabbim kalbinizde ne varsa gerçek kılsın amin
ZNADA Hayırlı kandiller herkese Rabbim güzel yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,bizi sevdiklerimizle sınamasın,sağlık,huzur, mutluluğu yuvamızdan eksik etmesin.En güzeli de anne olmayı hakeden herkese nasip etsin ♥️🤲🏻
Queen1 6+2 haftalık hamileyim ve ilk başta lekelenmem geldi doktora gittim yerleşme kanaması dedi ve şuan 2 gündür adet gibi kanama oluyor ve geç döllenme olmuş o yüzden 1 ay adet görebilirsin diyorlar yakın çevremdekiler bi azalıyor bi çoğalıyor doktor hiçbir ilaç vermedi ve aşırı derecede belim ağrıyor nolur şu mübarek Kandil gününde bana dua edin bişey olmasın ilk hamileliğim 🤲🏻 Kandiliniz mübarek olsun 🤲🏻♥️
Merveee_41 HappyMom Hayırlı kandillerr şu mübarek günde kimin ne derdi varsa halolsun insallahh Herkezin gönlüne göre versin dualarınız kabul olsun sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza bebegi olanlarinda Allah hayırlı ömür versin şifa bekleyenlere şifa versin yüce rabbim ❤
Abdusunannesi HappyMom hayırlı kandiller rabbim ne dileğimiz varsa kabul etsin hayirli doğumlar nasip etsin hepimize…🤲