Ebru_3804 HappyMom Allah herkesin kalbinde dilinde avuç içinde taşıdığı duayı kabul etsin hayırlı kandiller 🤲🏻
turefb HappyMom ne arzu ediyorsak Allah en hayırlılarını nasip etsin bizlere inşallah 🤲🏻, hayırlı kandiller🥰
Hulalp HappyMom hayırlı kandinler bu gun 12 rekat namaz kilmak cok sevap her iki rekatta bir selam verilerek kiliniyor belki kilmak istersiniz 🥰
Seyoelif Herkese hayırlı kandiller kizlar .birbirimizi tanımıyoruz ama çok dua edelim .allah bebeklerimizi sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin .bebek isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin .sağlık dinleyenlere acil sağlık versin inşallah
Naz777 Hayırlı kandiller olsun inşallah sağlık, huzur, mutluluk dolu ailemiz ve bebişlerimizle nice güzel kandiller olsun 🎈🦋
Gamzeatas Eemelll hayirli kandiller ❣❣🦋🦋allahim tez zamnda gonlunuzden gecen duayi kabul etsin allah saglikli hayilri evlat edibmeyi nasip etsin 💖💖💖
Mucizemiizz HappyMom Hayirli kandiller…Bugun duam tanidigim tanimadigim herkesle…Hamis olanlar saglikla alalim kucagimza anneligingönülden isteyenlerede hayirlisiyla nasip olsun İnsAllah🤲🤲🤲
babymoomss Hepinize hayırlı kandiller canlarım Rabbim gönlünüzden geçeni kabul etsin inşallah lütfen bana da dua edin yumurtlama dönemindeyim ismim irem çok istiyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻🌸❤️
butterfly35 Hayırlı kandiller Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eylesin inşaAllah 🤲🏻♥️ riskli bi gebelik geçiriyorum dualarınızda beni de eksik etmeyin inşaAllah, ismim Gülçin 🌷
Anneyimmmmm5 HappyMom Hayırlı kandiller 🌸 İnşallah tüm dualarımız hayırlısıyla kabul olur ve bebegimizi sağlıkla kucagimıza alırız 🙏🌼
iremakpinar38 HappyMom hayırlı kandiller herkeze , seneye bebeişimizle kandil kutlama dileğiyle kızlar 🥰🥰
Aysenselvi HappyMom hayırlı kandiller olsun inşallah Allah tüm dualarımızı kabul etsin 🙏🏻❤️Sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah 🙏🏻
SIDDIKA HappyMom Cümlemize öncelik sağlık ve hayırlı evlat sahibi olmamız dileklerimle Rabbim tüm dualarınızı kabul eylesin miraç kandiliniz mübarek olsun 🤲🤲🤲🌹🌹🌹🌹
saadetblt HappyMom hayırlı kandiller rabbim evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻😊