Smye57 Nurdanb benim azalarak kesildi suan tekrar sabahları ilk uyandığımızda bulanıyo ama şükrediyorum çünkü kimsenin mutfağında duramıyordum kokusunu duysam herhangi bişeyin kusuyordum yemek yapamıyordum suan 17haftalığım
Feyz-al Ben de şuan 7+5 im çok bulaniyo midem. İlk hamileliğimde 16. Haftadan sonra azalmışti.. İns bunda daha kısa sürede kesilir
Nurdanb Feyz-al inşallah öyle olur Allah tüm hamilelere sabir güç versin bebeklerimize de sağlık sıhhat 🙏🙏🙏
anneyimmm42 Nurdanb bulantılarım 4 . Haftada başladı kuzum şimdi 13 haftalık oluyoruz sabahları devam ediyor. Sen kaç haftalıksın
Nurdanb anneyimmm42 bende 14e anca girdim 5 6 haftalık hissetmeye başladım en çok bazen daha az oluyor bazen başlardaki gibi bakalım 4.ay nasıl olacak bekleyelim 🤗⚘
Miiiii Nurdanb 14. Haftada yavas yavaş kesildi once koku hassasiyeti azaldi sonra kusma suan 17. Haftadayiz hala kusuylrum ama eskisi kadar siddetli değil gunde bir kere en fazla cogu kez o da olmuyor
Nurdanb Miiiii koku hassasiyeti gitse bulanti bu kadar asiri olmaz gibi geliyor daha yemeden kokusuyla zaten mide bulanıyor bazı şeylerin yesem belki bulanmiycak koku durduruyor bakalım nasip kısmet sağlıklı olsunlar yeter 🙏😊
Nurdanb Julide_01 aynen öyle oldu bugün biseyi deyince cidden kendi kendime bile düşünsem tersi oluyor bazen böyle 😄🤔
Hilalbasak Nurdanb 10 kilo aldim cnm toplamda bebişimde kücuk dogdu gerci erken dogum yaptigim icinde kilosu az olmus olabilir 2970 gr dogdu
kahvesever__ Nurdanb evet benim ki o kadar sürdü ara arada oluyor çok fazla olmuyor ama yinede haftada bir kere mide bulantısı yaşıyorum
Nurdanb kahvesever__ benim hala hergun oluyor ama kusma hergun olmuyor artık çok şükür galiba zamanla vücutta alışıyor bu duruma 🤔