Nurdanb Bulantılarınız bittiğini nasıl farkettiniz arkadaşlar bir anda mi gidiyor bir sabah kalkınca artık olmuyor mu yoksa azalarak mi kesiliyor. Ya da herkeste farklı midir ki. Bir de kaçıncı haftanızda kesildi bulantı olsun koku hassasiyeti olsun 🤔🙂
Rukiye_korkmaz Nurdanb ben ilk ay bulantı yaşamadım 2. Ve 3. Ay ölüm gibi geçti sonra birden kesildi neyden midem bulandıysa hala yiyemiyorum 35. Haftadayım umarım sende böyle olmaz 🥰
Aleynasvr 3 bucuk aydan sonra azalarak kesildi canım. Yani ara ara tabiki oluyor ama asla ilk aylar gibi degil ama bu sefer de mide yanmalari başlıyor. Her süreçte bir zorluk var yani😀
Nurdanb Aleynasvr benim de 14.hafta oluyor galiba tam o sıralar demek ki. Bulantı olsa dert olmasa dert olmayınca da insan korkuyor her saniye ultrasonda görebilsek keşke 😊 mide yanması da oluyor bulantı eskiye göre az bakalım nasıl gidecek teşekkür ederim 🤗
Nurdanb Rukiye_korkmaz bende yiyebilecegimi pek sanmıyorum inşallah yerim çünkü soğan sarımsak kızarmış şeylerden soğudum normalde çok severdim inşallah böyle kalmaz 😁 14.haftaya girdim bulantı azalması normal öyleyse benim teşekkür ederim
Nurdanb Yazmet teşekkür ederim tavsiye için ama bir çok şeyle beraber ekşiden de tiksindim malesef 😢😃 benim de azaldı sanırım acaba geçiyor mu nasıl kesiliyor anlamaya calisiyorum da sizin kaçıncı haftanız bitti mi bulantiniz
Eslem3543 Bulantı için bileklik var benim çok oldu bulantim ama bittiginde keşfettim alamadim ama kullanan memnun kalan bi fenomen vardi tredyola bi yazin bulursaniz alın bi deneyin bakalim insallah hemen gecer zor bi süreç 😟
Nurdanb Eslem3543 teşekkür ederim arastiricam bileklik konusunu suan prilam kullanıyorum faydasını gördüm aslında sizin kaçıncı haftada kesildi
Nurdanb Hilalbasak olsun sağ saglim kucağınıza almışsınız çok şükür 🙏 peki bu durumda kilo alabildiniz mi
Deletedmom72728 Nurdanb aynen azala azala yemek yerken genelde kusardım sonra bı baktim artik yemekten sonra midem bulanmiyor sonra kusmadim bidaha 4 aylık olmuştum birden kesildi
Hilalbasak Nurdanb 10 kilo aldim cnm toplamda bebişimde kücuk dogdu gerci erken dogum yaptigim icinde kilosu az olmus olabilir 2970 gr dogdu
Julide_01 Nurdanb ah bulantı ah kusma bu durumdan en muzdarip olanlardan biriyim. 5 aylık gebeyken bile kusardım hiç bir ilaç fayda etmezdi serum yerdim etkisi geçince tekrar başlardı 😢 5.5 ayda azaldığını gördüm tamamen bitmiş değil ama ilk aylara göre hamdolsun
Nurdanb Julide_01 çok şükür inşallah biran önce geçer olsun yeter ki sağlıklı olsunlar 🙏🙏🙏 bende serum yemiştim en baslarda şükür azalıyor bakalım kısmet 🤔