MrsMavis Imasleeper kız benimde öyle normalde eşimi ise gönderirken masaya koyduğuma şükrediyorum malum gece uykularım haram bol mide yanmalı bel ağrılı geçiyor yarın pazar diye azıcık özeneyim dedim 🤣🤣🤣
Imasleeper MrsMavis iyi bakalım afiyet olsun o zaman eşini gönderince çağır bari bizde faydalanalım yardım ederiz toplamaya 😂😂😂😂
Bendiyebiri Imasleeper bende artık ağırlaştım eskiden döktürürdüm kahvaltıda kreşler börekler kızartmalar falan ama şimdi kalkıp çay koyuyorum ona bile yoruluyorum 😞😞
Imasleeper Bendiyebiri ben onuda yapmıyorum napim kalkamıyorum ki eşim koyuyo hazırlıyor uyandırıyo yiyorum yatıyorum kahvaltı onda akşam yemeği bende 😂
Bendiyebiri MrsMavis elimizden geldiği kadar artık kuzum eşim diyor sen böyle değildin diye 😂 yemek yapmak bile istemiyorum kendimi iyi hissedince döktürüyorum ama bu aralar artık karnım çok sertleşiyor ayakta duramıyorum çok canım acıyor öyle olunca o yüzden pratik ne varsa yapıp çıkıyorum valla. İdare etsinler yapacak bişey yok 😁😁
Bendiyebiri Imasleeper ohhh ne güzel keyfini çıkar valla 😂😂 benim eşim gece çalıştığı için sabah geliyor uyuyor malesef 😢😢 kalkıp ben hazırlıyorum. İlk mide bulantı zamanlarımda yapıyordu yine eşşek sıpası da şimdi çok yorgun oluyor bende kıyamıyorum 😁😁
Armess_loya Sözümü tutayım bari, Gözleme, kızartma, sucuklu patatesli omlet, bayat ekmek pizası, Pişi, Muğlama, pankek, Avakadolu kahvaltılık sos, sosis tava, karışık tost, artık hangisini seversen 🥰🤗🌸🌸 MrsMavis
elfmoom MrsMavis pişi , menemen , salçalı çökelek, domates salatalık söğüs, peynir tabağı, sucuk, gevrek, patates kızartması, yumurta haşlama, zeytin ezmesi vs