Aysegulstwins Kızlar merhaba mide yanması kaçıncı haftada başladı bende çok erken başladı normal mi bilemedim. 3. Ayda Başlaması azalması için neler yaptınız ?
Hasanbbek Aysegulstwins 31+3 miğde yanması feci sola yatiyorum hep sol tarafım çürüdü Allah’ım yardım etsin ne diyelim
TekinSahra44 Aysegulstwins süt icin soğuk süt yudum yudum sonra bi ara geçer sonra 33 haftada bi başlıyo sanki yanar dağ sizin midyenizde gibi hissediyorsunuz
Papatyaytt Aysegulstwins şuan aglicam resmen miğde yanmasinnndannnnnnnn süt içince geçiyordu onuda artık icemiyorummm kokuyorrr kusuyorummmm
Safiye32 TekinSahra44 33 haftalik hamileyim 33.haftaya girdmden beri uyku uyuyamıyorum yalvarıyorum Allaha keşke çaresi olsa da uyuyabilsem diye uykusuzluk beni mahvediyor eşim benimle iki gün boyunca uyumadı ona da üzüluyorum artık oturarak uyuma şekline alışcam galiba yatınca asit ağzıma geliyor kusuyorum
Deletedmom72720 Gece gece felaket yanıyor midem . Sütte yok evde . Nexium veya prilam yazıyor bazı yerlerde ne yapacağımı bilemedim 🤷♀️
Aysegulstwins Deletedmom72720 prilam içiyorum 2 tane gece yatarken ama bana mısın demiyor , portakal bile yemiyorum korkumdan zaten gün içinde hep tostla besleniyorum beyaz leblebi bir de elma
Safiye32 Deletedmom72720 benimde çok yanıyor uyku uyuyamıyorum uykuyu özledim suyu içiyorum az diniyor sonra yine başlıyor uykum çok var artık 3 gündür uykusuzluktan başım ağrıyor oturdum yerde uyuyup kalıyorum kafamı yastığa koymayı özledim koyunca kusuyorum asit yukarı çıkıyor keşke bir çare bulabilsem
Papatyaytt Safiye32 sen yine icebiliyorsun süt ben artık kokusuna bile dayanamıyorum direk kusuyorum 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😔😔dogumumuz hayırlısıyla gerçekleşsin de bizde rahatliyalim
TekinSahra44 Safiye32 bende aynı şeklideyim artık ağlıyorum yani hiç birşey işe yaramıyor süt kesiyordu ilk zamanlar artık yok kesmiyo