MerveBeyza ben çalışıyorum arkadaşlar içerken canım istiyor bir tane nescafeyi bölüyorum üçe dörte her gün azıcık içiyorum kokusu oluyor o kadar tadı olmuyor
Cansucan Kardii ben hergün 1 adet Türk kahvesi içtim nadirende ek olarak nescafe içtim ve tabi hergün kahvaltıda çay içiyordum ve bazen akşamlarıda bir sıkıntı olmaz çok abartmadığın sürece hepsini içebilirsin bir sıkıntımız yok çok şükür kendini kasma o kadar önünde çok ay var az ve öz tüket herşeyden
Maviii Kardii canınız çekiyorsa için neden içmiyorsunuz, türk kahvesi faydalı, sütlü kahvede için zararlı olduğunu düşünmüyorum mg olarak belirli zaten internette yazıyor bakabilirsiniz oradan
Kardii Calasun yahu şunu şunu sorucam diyorum kesin bu sefer diyorum ama kalp atışını kendisini duyup görünce herşeyi unutuyorum 😂
Kardii Dyg34 baş ağrısına iyi geldiğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu parol bile içemiyorum bulantımdan ki zaten korkarım içmeye
Duyguynrky Kardii yani beklemene gerek yok ki herşeyin fazlası zarar bir fincan türkkahvesi ya da nescafe içeceksin ☺️ Ben günde 6-7 bardak kahve içen biriydim önce içmedim hiç sonra baş ağrım geçmedi 1 bardak günde izin verdi son haftalarım valla 2 bardak içtiğim oluyor 😁
Gulo8984 Kardii nefsini körertmek için çay bardağı içebilirsin bi kereden bşy olmaz bence ama sürekli içtinmi bebek gelişimini etkilio cafein
Kardii Duyguynrky son hafta ohh ne güzel rabbim tek nefeste kurtarsın inşallah sağ sağlüm kucağınıza alın bebeğinizi ben daha 2.5 aylıyım 😀 çook zamanım var daha
Duyguynrky Kardii bir bakmışsın geçmiş ben en son kendimi 24’te hatırlıyorum 😂 hızlıca geçiyor zaman.. sağlıkla huzurla gelsin yavrularımız
Esilaminel Kardii haklisiniz ne kadar icmeseniz o kadar kâr... Saglikla kolahlikla kucaginiza alamaniz dilegiyle⚘
Kardii Duyguynrky ay bana geçmiyor bunalıyorum çok istedim hamile olmayı ilk hamileliğim ama mide bulantısı kusmalar beni çok yıprattı bazen elimi karnıma koyup yavrum küçücüksün anneni öldürmeye mi niyetlendin daha şimdiden diyorum 😂 inşallah ileri haftalarda tepinirken kaburgalarımı kırmaz 😂 Aminn