Suzan-mustafa55 bebitomomy offff geçmiş olsun ama onu bi sor doğumdan sonra kalır o allahta benim hiç olmadı
bebitomomy AsilveAnnesii bundan sonra düzelmeye düzelmez de bari kaşıntı için bişeyler bakayım yoksa yara olacak 🙄
elifcicek_07 Ahh size kıyamam olsun bebek sağlıklı olsun gerisinin çözümü bulunur Allah sağlık versin. Özür dileyerek soruyorum ellerinize bakılırsa minyon Değilsiniz ama çok mu zayıftınız acaba hamilelikten önce
bebitomomy elifcicek_07 amin teşekkür ederim 🙏 evet zayıftım 46 kiloyla başladım 60 kiloya ulaştım 36. Haftaya kadar
Sofistikee Tuzlu şeyler yiyorsanız onlar da kaşınti yapabiliyor. Su içmeyi ihmal etmeyin. Bebeğiniz ve siz sağlıklı olun da gerisi hallolur. Moralinizi bozmayın 🌸
bebitomomy Sofistikee oldum olası tuzu sevmem aram yokturdur . Suyu az içtim tiksinme yüzünden belkide onunda etkisi olmuştur bilemiyorum 🙏
bebitomomy Aseldurununannesi aynenn bende de ise yaramadı naptıysam da . Bundan sonra düzelmeye düzelmez de bari kaşıntı için bişeyler bakayım yoksa yara olacak 🥺
Aseldurununannesi bebitomomy benim çok kaşıntı olmadı ama benim ilk çatlamam hastaydım deli gibi öksürüyordum bide üstüne kilo aldım baya bi o yüzden oldu inşallah kaşıntı için bişey bulabilirsin
bebitomomy AsilveAnnesii aynen ya çok fazla derinlesti kocaman oldular . Bundan sonra düzelmeye düzelmez de bari kaşıntı için bişeyler bakayım yoksa yara olacak çok acıyor çünkü 🙄
Seherilbn bebitomomy bende çatlamaya başladım 6. Ayımda şuan 8 Aylık hamileyim aktardan aldığım kakao yağı,gliserin,susam,ve kantaron yağıyla durdurdum şuan sadece onlar var umarım devam etmez ama işe yarıyor gibi bi sizde bakın derim
bebitomomy Seherilbn düzelmeye düzelmez de bari kaşıntı için bişeyler bakayım yoksa yara olacak deliriyorum kaşınmaktan çünkü . 🥺
bebitomomy Peperonni deneyeyim belki işe yarar . Bilmiyorum ben eczaneden almıştım herkes iyi geliyor dediği için bende işe yaramadı
bebitomomy Yagmurak5 evet onuda duydum ama düzelmeye düzelmez de bari kaşıntı için bişeyler bakayım yoksa yara olacak
charlottececi bebitomomy bi dermatolog a mi gorunseniz? Yaglarin icindeki iceriklerden bir sey alerji yapmis olabilir mi 🥺 cok gecmis olsun 🙏🏻
bebitomomy charlottececi bilemiyorum valla neden bu kadar hızlı ve fazla ilerledigini gideceğim en kısa zamanda doktora 🙏🥺
bebitomomy Guzucuk25 baya derinleşti zaten doktor da görünce şok oldu ne ara bu kadar hızlı ilerledi diye bende anlamadım dedim cildiyeden tavsiye al istersen dedi gitmedim bende ama gideceğim en azından kaşıntı için bişeyler versin
AsyaSayal bebitomomy canınızı hiç sıkmayın güzellik uzmanıyım size şöyle tavsiye de bulunayım susam yağı ya da kantaron yağı kullanın çok pahalı nemlendiricilere gerek yok şuan için sadece o bölgeyi nemli tutun.Doğum yaptıktan sonra kırmızılık hemen geçmez önemli olan o çatlaklar beyazlaşmadan önlem almanız doğumdan sonra.Beyazlaştıktan sonra çatlamalar kalır geçmez çünkü.Ama pembeyken ne kadar çok müdahele ederseniz çatlak görünümü o kadar azalır.O bölgenizde kan akışınızı hızlandıracak masaj hakeretleri uygulayabilirsiniz ama doğumdan sonra öncelikle sağlıkla bebişinizi alın kucağınıza.Kafanıza da çok fazla takmayın her şeyin çözümü var artık.Ayrıca kaşımamaya da gayret edin iyice hassaslaştırmayın o bölgeyi
bebitomomy AsyaSayal hatayı zaten kaşımakla yaptım ben valla engel olamadım kendime Cok hassaslaştı şimdi kıyafete degdikce bile canım yanıyor . Tavsiyeniz için de çok teşekkür ederim deneyeceğim ❤️🙏