AsilveAnnesii bebitomomy bu arada ben kendimi hep tuttum hiç kaşımadım ama benim de böyle yayıldı yani ne yaparsanız yapın olacaktı üzülmeyin o yüzden benim annemin de böyle genetik tamamen annemin beyazlaşmış ve çok da belli olmuyor. Benim tek üzüldüğüm çok geniş boyutlu olmaları yani kılcal gibi olsa neyse ama geniş derin yarıklar daha fena duruyor ben aynaya bakıp ağlıyorum çoğu zaman hormonların da etkisi var 🥺
bebitomomy AsilveAnnesii aynen ya çok fazla derinlesti kocaman oldular . Bundan sonra düzelmeye düzelmez de bari kaşıntı için bişeyler bakayım yoksa yara olacak çok acıyor çünkü 🙄
morsumbul bebitomomy ilk gebeliğimde bundan daha fazla idi çok üzüldüm sonra beyazladı ama deformasyon geçmedi şimdi kızım anne bu neden böyle diyor senden bana hatıra kaldı her baktığımda hatırlayım diye diyorum ☺️ ya diyip mutlu oluyor 🤭sıkma canını keşke olmasa ama bazı şeyler yapı meselesi değiştirmek imkansız
Peperonni bebitomomy Fotoğrafı görmedim ama sanırım kırmızı yorumlardan anladığım kadarıyla. Kırmızı olması kötü değil beyaz olursa zor geçer ama kırmızı çatlakların iyileşmesi daha kolaydır. Kaşımamaya çalışın acaba size iyi gelmedi mi kullandığınız yağ ya da karıştırdınız mı başka yağlarla. Bence başka bir şey deneyin zeytinyağı falan
bebitomomy Peperonni deneyeyim belki işe yarar . Bilmiyorum ben eczaneden almıştım herkes iyi geliyor dediği için bende işe yaramadı
Yagmurak5 bebitomomy kantaron yağının çok iyi geldiğini duymuştum araştırmakta fayda var ama üzülmeyin azalıyor rengi açılıyor sporlada desteklersiniz cilt sıkılaştıkca görüntü düzeliyor
bebitomomy Yagmurak5 evet onuda duydum ama düzelmeye düzelmez de bari kaşıntı için bişeyler bakayım yoksa yara olacak
bebitomomy AsilveAnnesii bende sürekli olarak nemli tuttum yağlar kremler kullandım ama dediğiniz gibi genetige çare yokmuş . Bir anda çatladı 30. Haftaya geldiğimde . Kaşınıyor kaşıdıkca da açıyor yara olacak nerdeyse dediğiniz gibi baya da açıyor 🙄
bebitomomy Guzucuk25 baya derinleşti zaten doktor da görünce şok oldu ne ara bu kadar hızlı ilerledi diye bende anlamadım dedim cildiyeden tavsiye al istersen dedi gitmedim bende ama gideceğim en azından kaşıntı için bişeyler versin
bebitomomy aise_kazan evet beyazlıyor diyolar . Valla ben kullandım sürekli nemli tuttum ama genetik biseymis demekki çatladı genede o kadar dikkat etmeme rağmen
Babysharkdutdutdut bebitomomy doğumdan sonra o kirmiziliklar geçiyor canım hiç bozma moralini beyazlasiyor eğer sporla da karnını sıkılaştırırsan çok çok az belli oluyor
Nurdan54 Ben bebek vazalini, hindistan cevizi yağı ve sarı kantoron yağı benim 2. gebeligim kızımda olmadı inşallah bundada olmaz vazalin çok yağlı olduğu için kaşıntı ve çatlamayı önlüyo
bebitomomy Guzucuk25 evet biliyorum evelik diyoruz bizde . Deneyeceğim teşekkür ederim. Yara olmaya yaklaştı zaten çok acıyor çünkü
Mucizem_211 bebitomomy geçmiş olsun kuzum vallah ben hiç bişey kullanmıyorum sadece kakao yağı bide susam yağı karıştırdım onuda sadece 4 kere tek sürdüm krem yağ sevmediğim için sürmüyorum ama bu tarifi doktorum söylemişti 35+5 haftalık olduk göbeğim çıkmadığı için sanırım benim öyle olmadı ama dediğim yağları karıştırıp kullan geçer inşallah
Poyrazinannesiiii bebitomomy çok kaşınıyorsan bir kan tahlili ver doktoruna belirt mutlaka karaciğer enzimlerine falan bakılsın önlem olarak kaşıntı pek küçümsenecek bir şey değil çatlaklardan dolayı da kaşınıyor olabilir ama önlemini almış olursun 😇 çatlak için bende hiç bir çözüm bulamadım 25+4üm ama benim de derin ve mor halde çatlaklarım var 🤦
bebitomomy Poyrazinannesiiii kana bakıldı normal çıktı sadece çatlak bölgemde var kaşıntı zaten oda çatlak kaynakliymis yani .
Mineccee bebitomomy benimde böyle bir gece çatladım resmen ve acayip kaşınıyor hamileliğimin en zor yanı hatta 10 kilo aldm 38.haftamdayım şuan karnım çok sivri ondan oldu galiba o kadar nemlendirdim hiç etkisi olmadı:((
bebitomomy Mineccee benimde öyle valla bir günde çatladı git gide çoğaldı ne yaptıysam engel olamadım dikkat ettim ama
Demir_12 bebitomomy malesef canım benimde aynı bu şekilde çatladı az kilo almama ve yağlar kullanmama rağmen. tek derdimiz bu olsun boşver bebişler iyi olsunda
bebitomomy Demir_12 aynen öyle zaten düzelmeye düzelmez de bari kaşıntı için bişeyler bakayım yoksa yara olacak deliriyorum kaşınmaktan
Tomrisbl bebitomomy lierac çatlak önleyici var onuda kullanabılırsınız suan kırmızı olduğu ıcın en azından gorunurlugunu hafıfletır daha fazla oluşmasını engeller
bebitomomy Tomrisbl düzelmeye düzelmez de bari kaşıntı için bişeyler bakayım yoksa yara olacak deliriyorum kaşınmaktan valla