Meleq Mormenekse34 yakın bi arkadaşım kız bebek bekliyodu tüm hazırlıkları yapmış doğumdan yaklaşık 15-20 gün önce bi rahatsızlık geçirip acile gitmiş rastgele stejyer bi doktor bakmış bi sıkıntı görünmüyo abla oğlun gayet sağlıklı deyince bizimki şok olmuş bikaç doktora daha gidip teyid ettirmiş inanmak için..iyi ki rahatsızlanıp acile gitmişim doğumda öğrenseydim kabullenemezdim heralde diyo🥰
Leylaaa54 Meleq ya böyle olaylar duyunca da insanın içinde hep bi şüphe oluyor,olmaz diye düşünürsün ama çok ta insanın başına geliyor 🤨
Meleq Leylaaa54 inanın ben de korkuyorum şehir hastanesi takipliyim ama cinsiyet için özele gittim doktor kesin gibi konuştu alışverişe de başladım inşallah aynı şoku yaşamam
Leylaaa54 Meleq devlette de aynı mı demişlerdi cinsiyet için,bana da devlette dediler ilk ama çok az durdum göstermedi bile bana ben de güvenemedim hiç,bidahaki kontrole özele gideceğim bakalım
Aayyssnn Bende 21. Haftamdayım erkek dediler sürekli, yarın ayrıntılıya gireceğim bakalım ne olacak 🥰
Mormenekse34 mammaaa33 simdi yine degisir diye arada kaldm yaa kizim diye mi seveyim oglum diye mi🤷♀️😊
Meleq Leylaaa54 devlette söylemediler bana canım özelde öğrendim ama hep birlikte gördük bacak aradı bomboştu..
Kbrbrhnn Mormenekse34 Ayy bizim ultrason fotoğrafımız da böyle valla ama doktorumuz kesin erkek dedi 😂 Haftaya detaylı ultrasonumuz var inşallah, bakalım bir değişiklik olacak mı 🤭