Mrsde zeynepp1 valla bende ise yariyor baktim pitpitliyorsa wcye gidiyorum yoksa tutuyorum napiyim sureli doktora gitmekde istemiyorumm kendimde bu yolu buldum ve ise yariyor bende sizde deneyin belki ise yarar 😃🤭
zeynepp1 Mrsde ya hamilelikte sırf bu endişeden dolayı sevmiyorum işte bir bilsek iyi olduklarını bilmiyoruz🥺🥺
Mrsde zeynepp1 evet korkuyoruz ister istemezz bende cok korkuyorumm valla aklim hep bebegimde rabbim korusun sagliklica bizlere bagislasin onlarin 😓
zeynepp1 Busraaydiiin1 bundan önceki haftalar gayet hareketliydi anlmadım bu bir kaç hafta gerçekten beni korkutuyor artk
Msl22 zeynepp1 Benimde öyle halbuki şuan daha da büyüdüler 27haftaligim icerde mac yapan bebek simdi yavas yavas hareket ediyor etse de anlayamadım cok hareketi yok acaba kilo alma dönemleri ondanmi
Melike13 zeynepp1 benimde öyle 24+3 bir gün hiç durmuyor bir günde anca akşamları bir tekme belki tereddüt ediyordum
as2121 zeynepp1 Benim de 28,29 öyle devam etti 30. Haftanın sonlarına doğru hareketleri arttı gene. O haftalarda kuvvetli hareket etmiyor gibiydi ben de çok korkmuştum.
zeynepp1 as2121 demekki genelde öyleler 🥺 böylede insan çok endişleniyor ya benmkde gece hareket ettide içim rahat etti
keremveannesi zeynepp1 saatte 10 kez değil canım,günde on kez hissediyorsan problem yok diyorlar :) bendede aynı durum var 27+3üm bugün hareketsizdi mesela