cahillesohbetikestim Cnsgkc çok şans işi bu 240 tane sleepy kullandım çok şükür pişik olmadı derken iki gündür pişik oldu yavrum yani çok stoklamaya da gelmiyor
Cnsgkc cahillesohbetikestim Evet işte ne olacağı belirsiz çok stok yapmayalım diyorum sma fiyatlar da asla sabit kalmıyor bir şeyleri geç aldığın her gün zarardasın🤦♀️🤦♀️
Duygukam babypoemnur bende 210 lu aldım çok sık değiştirilşyormuş günde min 7 yani sonrasınd aman yetmedi vscs demektense indirimde aldım ben çokda fazla elimde kalacağını düşünmüyorum😄
babypoemnur Duygukam bende öyle yaa kalırsa da artık eczaneye götürür veririm ihtiyacı olan birine verirler
Gudu Beyzan738 Bence yeterli ilk aylar bebekler cabuk büyüyor o yüzden 3 numara dan fazla alabilir siniz. İnternet’ te bebeklerin kilo tablosu var oraya da bakip tahmini alabilirsin ama ben 5 paket üstüne çıkmadım. Doğduktan sonra bakicaz ne alalim diye .
Gmz34- 1 numara 80 aldım 2 numara da 80 aldım .Hangisi olursa ondan devam edicem çok çok depolamıcam çünkü belli olmuyor 3-4 tane kala alıcam hep
Hilalkhrmn417 Cnsgkc ben 2 paket 1 numara aldım Kilosu Büyüdükçe alınır eşim dayanamamış 2 pakette 3 numara almış 😅
Sedarda Cnsgkc oğlumda 90 li iki paket yenidogan almıştım,tam 18 gun yetti.Diger 90 li paketi 19.gun acmistim yani günde ortalama 5 beze denk gelmişti,burdan bi hesap çıkarabiliriz🙃2.900 doğmuştu oglum
Cnsgkc Sedarda Yetmeyecek aldıklarım sanırım ama İşte bez iyi gelmezse diye almadım yoksa alacaktım neyse artık sonra ihtiyaç olunca alacağım yapacak bir şey yok
Morprenses Cnsgkc al canım ben de dinledim herkesi eşim tekrar tekrar bez aldı bebeğim 3300 sleepy bio natural de prima harmony mi ne onu da 1 numara kullanıyoruz. Burda kimse bu konudan bahsetmemiş bebek doğduğu kiloyu ertesi günü kaybediyormuş ödemlerden kaynaklı 200 gr a kadar gidiyor sonra geri alıyor o arada 1 numara bezde en az günde 7-8 tane değiştiriliyor. Burda herşeye bebek çabuk büyüyor almayın diyorlar dinledim dinledim şimdi yedek kıyafet ve bez sıkıntısı yaşıyorum boşver al bol bol 😃
DerinKoss 1 numara 70erli 2 paket 2 numara 72şerli 5 paket 3 numara 62şerli 6 paket ve 92li 1 paket aldım şimdiden 🤗 Artık devamı aciliyet durumuna bağlı 😅
elfmoom Fasulyeninannesi1 en az 10 tane gidiyor günde. o kadar kullanılmıyor diyen, bebeğin kakası çişi taşana kadar altında tutan bir de pişik kremi heba edenlerdir 😂 bebekler sürekli kaka çiş yapıyor. minimum 100 maksimum 200 adet gidiyor
Fasulyeninannesi1 elfmoom o zaman hic bu 35 taneyle pisik olur mu ay stoklamayayim falan demeyeyim ben ya🥲
Melos12 Cnsgkc çok gidiyor kuzum 1 numara ne kadar kiloluda olsa oğlumda 1 numara çok kullandım ishal felan olmuştu
Peperonni Cnsgkc Öyle sabaha kadar çocuk pişik olmaz mı yahu ? Ben altını kirlettiğinde hemen temizlemeyi düşünüyorum.
Bendiyebiri Cnsgkc ben bir paket yeterli görüyorum. Sonuçta hemen alınacak bişey olmadı alırım bir paket daha ne olacak. Çok küçük olduğu için az alırım yani gerek yok. Nasıl doğacak bilemiyorum ilk gebelik zaten bezler pahalı hiç gerek yok yani alıp stok yapmaya falan ya olmazsa yazık günah. Benim çevremdekiler de hemen büyüyor alma dediler bir paket yeterli olacağını söylediler
Zehraspl Cnsgkc canim ben 1 numaradan gobek bagi oyuntulu aldim 40 li zaten gobegi dusene kadar yeter o bez sonrasinda 2 numara al bebekler ilk 1 ayda cok hizli buyuyor ben gerisini 2 numara aldim molfix in 100 lusunden aldim