Poyrazin_annesi 1 numara 1 paket 2 numara 5 paket aldım Cnku 1 numara cok kucuk benımde erkek bebegım olcak pipisini fln cok sıkmasın dıye 2 numara aldm
Buketylz944 Cnsgkc benim kızım 3150 doğdu şuan 3900 hala 1 numara kullanıyoruz molfix pure and soft kullanıyordum cildinde pişik yapmadı
cahillesohbetikestim Fasulyeninannesi1 ben 1 numarayı 200 tane kullandım ama bez değişikliği yaptığım için ilk başta 30 lu paket almıştım iyiki öyle yapmışım diyorum yoksa boşa gidecekmiş bezler bir de çok pahalılar 🤣
Cnsgkc cahillesohbetikestim Evet ya çok pahalı cidden o yüzden de stok yapmak istiyor insan ama devamlı alınacak bir şey yani nereye kadar stok 😁 Bi bakalım alerji falan yapmazsa alırım artık
Fasulyeninannesi1 cahillesohbetikestim 60a aldigim bez 130 olmus stoklasam bi dert stoklamasam bi dert 😄
cahillesohbetikestim Cnsgkc çok şans işi bu 240 tane sleepy kullandım çok şükür pişik olmadı derken iki gündür pişik oldu yavrum yani çok stoklamaya da gelmiyor
dnzcnrb Cnsgkc günde 7-10 bez kirletmesi gerekiyor sağlıklı bir bebeğin ve 1 aya yakın kullanıyor bunu düşünerek alabilirsin
dnzcnrb Cnsgkc günde 7-10 bez kirletmesi gerekiyor sağlıklı bir bebeğin ve 1 aya yakın kullanıyor bunu düşünerek alabilirsin direk 2 den başlama bence sürekli sızıntı yapar üstüne çıkar
dnzcnrb Cnsgkc günde 7-10 bez kirletmesi gerekiyor sağlıklı bir bebeğin ve 1 aya yakın kullanıyor bunu düşünerek alabilirsin direk 2 den başlama bence sürekli sızıntı yapar üstüne çıkar
Sultangungor Ben tam 320 adet 1 numara bez aldım ilk 40 gün için yeterli olduğunu söyledi çevremde yeni doğan yapanlar artacağını ya da az geleceğini sanmıyorum
B8use Cnsgkc ben stok yaptım ilk kızımda da stok yapmıştım hesaplayarak kilo aralıklarına bakarak aldım ikinci olduğu için ne ne kadar gider tahminen biliyorum su an 5 numaraya kadar stok yaptım artı 4 kutu da ıslak mendil hepsi 12 adetten git gide fiyatları artıyor birde pişik yaparsa felan diyorlar ilk neyle başlarsan onla devam edeceksin ve pişik yapmıyor durmadan bez markası değişirse içeriğinden dolayı pişik yapar
DilaraArslan07 Cnsgkc ay valla ben de hiç bilemedim 2 tane 84lu 1 tane 40 li aldım zaten bir 40 li 3 günde biter dediler inşallah elimde kalmaz da kullanır 😂 2 numara da 128 li aldım 1 le 2 nin arasında fazla yok diye 3 e geçilir sonra galiba😂
Hzlkaya Cnsgkc yani benim kızımda öyle bazen fark etmiyorum kokmuyor kaka biraz bekliyo kızarıyor ama hiç ağlama tepki vermiyor hemen krem sürüyorum geçiyor gerçi ama yenidoğan döneminde rahatsız olup ağlıyordu hep o yüzden çok değiştiriyordum
Cnsgkc Melos12 Ben 80 aldım genelde alma çok alerji yapabilir, pişik yapabilir, kilolu olurda kullanamaz hızlı kilo alabilir dendi mantıklı geldi 80 yenidoğan 40 da 2 numara aldım almadım başka. Duruma göre alacağım artık
Melos12 Cnsgkc çok gidiyor kuzum 1 numara ne kadar kiloluda olsa oğlumda 1 numara çok kullandım ishal felan olmuştu