Pcoslubiranne Ebrugy benim kanamam yok çok sükür lekelenmem olmustu sadece bebegim de iyi cok sukur.Keske hastanee yatsaydiniz devam ediyorsa.Orada yogun tedavi uyguluyorlar.
Eda122 Ebrugy benimde kanama alanim var ama 1 kere leke geldi progestan fitil kullaniyorum. Leke yok kanama alani kapandi diye dusunuyodum ama sizin leke devam ederkenmi birden kanama oldu yoksa hicbirsey yokken mi kanama oldu
Ebrugy Pcoslubiranne hiç düşünmedim onu kullandığım ilaç ve iğneyi uygularlar sanki bilmiyorum çok kararsızım
lilalilalila Ebrugy çok geçmiş olsun. Benim 1 ay önce kanamam oldu. 3 iğne oldum ve 1 ay boyunca progestan kullandım hap olarak. Şuan 14 haftalık olduk, risk geçti dedi doktor. Siz progestana ne kadar devam ettiniz?
Ebrugy lilalilalila iğneyi ne kadar arayla oldunuz ki ben haftada bir gün oluyorum dün yogunlasinca kanama üç günde bir dendi iğne Kanamam Şubat’ın ilk haftası başladı o günden bu yana progestan kullanıyorum kanama alanim küçülüyor sonra tekrar büyüyor anlamadim
lilalilalila Ebrugy iğneyi 1 hafta arayla 3 kez oldum. Yeterli dedi. En son kanama alanı sifirlanmisti sadece arada eski kan çıkışı oluyordu. Progestani da en son cuma aldım. Bence size yatış onerildiyse hastaneye yatın çok geçmiş olsun.
Pcoslubiranne Ebrugy her seferinde 3 tane hap getirdiler bir tane kalcadan igne vurdular.ayridan da serum yedim.3 kere tekrarlandi.
Ebrugy Pcoslubiranne serum hariç diğerlerin hepsi var yapıyorum günde üç kez hap kalçadan iğne haftada bir veya iki kez
Ebrugy Leyyaall tüp bebek felanmi yaptırdınız çünkü benim tüp bebek o göbekten iğneyi 8.haftaya kadar kullandım sonra bıraktım acaba diyorum erken mi bıraktık iğneyi o yüzden mi böyle oldum
Leyyaall Ebrugy evet benimde tüp bebekti 10. Haftaya kadar iğneleri kullandım sonra kanama alanı kapanınca bıraktım
Beyzak11 Benim de 5 haftalıkken kanamam oldu suan 7. Haftadayım hala ilaca rağmen kahverengi lekelenmem oluyor kanama alanım küçüldü ama geçmedi tam olarak sürekli yatıyorum Allah evlatlarımızı bize bağışlasın mübarek gün 🙏🏻
Ebrugy Beyzak11 benim de küçülmüştu hiçbir şey yoktu akıntı leke vs.dun yoğun bir şekilde kan geldi acile gittim tekrar büyümüş kanama alanı