Slakeles Canselyaren aynı durumu bence yaşıyorum bebek kanala oturdu dedi doktor kafası hepden asagı inmiş
Lulikli Canselyaren aynen bayağı inmiş benimki daha yukarda. Senin muhtemelen o yüzden o kadar baskı var canım. Sancı da geliyor olabilir takip et bakalım hareketlerini falan duruma göre gidersin hemen
Canselyaren Lulikli hareketleri azaldı kuzum sabahtandir dürtüyorum bazen hareket etmiyor bazen kayıyor
Lulikli Canselyaren o zaman bi git nst gir canım hastahanen yakınsa nolur nolmaz ihmal etme göbeğin çok düşmüş kanalda seninki belli ki. Ya da bi doktoruna yaz bakalım ne diyecek
Canselyaren Slakeles yaaa gerçekten mi bn Dr bulamadım nöbetçi Dr yarın geliyor dedi sekreter yarın gidicem bel ağrım hala daha devam ediyor. Peki hareketlerde azalma var mı sizdede
Slakeles Canselyaren evet az hareket ediyor ama bel ağrım falan yok suanlık siz başka bi hastaneye gidin isterseniz yarını beklemeyin
Canselyaren Slakeles cnm baya uzagimda bı hastanede Dr var kızım evde bnsiz uyumdigi için bu saatte gidemem 😔 yarın ilk isimjz hastaneye gitmek olucak ztn