Seminay sahina- bide ben gece cok terliyorum su boşalırcasına sırılsıklam kalkıyorum sabaha kadar bunun etkisi oluyormus lohusalıkta
Mrvdfn Sezeryan doğumumdan sonra bir haftada 15 kilo gitti ve kilo verdikçe göbeğim tamamen gitti eskisi gbi oldu ☺️
Hilalbasak Tugcevemercimek sezeryandan 3 hafta sonra hamile kaldigim kilomdaydim.64 ile hamile kaldim 74 ile dogum yapmistim
EEizm Herkese maşallah 🌸 hep derler ya sezeryan sonrası kilo kalır diye burada yazılanları okudukça o onyargim kırıldı 😊
Esmakks sahina- EEizm ben sezaryenden çıktıktan hemen sonra bütün kilom gitmişti hamile kaldığım kiloya gelmiştim tamamen bünye🥰
EEizm Esmakks Kaç kilo almıştınız 😊 sezeryan zor mu peki🙄 benim canım çok tatlıdır kan aldırmak bile kabus benim için 😑 hemşire hanımlar sağ olsun 10 15 dk beni ikna etmek için uğraşıyorlar 😑
Esmakks EEizm 11 kilo almıştım. Yani bünye belki ama hiç zorlanmadım doğum gece oldu sabah ayaktaydım. Çok şükür. Birde planlı değildi acil olmuştum. İnşallah ikinci sezeryankm da rahat geçer 🥰
EEizm Esmakks Maşallah diyelim de nazar değmesin ikincisi de öyle olsun 🙏 kilo sa az almışsınız. Bakalım ben başarabilecek miyim 😁 beslenmeye dikkat ettiniz mi, spor yaptınız mi
Nurse2121 EEizm ben 60 ile hamile kaldım 85 ile doğum yaptım 15 gün oldu doğum yapalı sezeryanla 13 kg gitti şu an 73 kgyum
miniktirtilim Tugcevemercimek dogumdan sonra ertesi gun 6 kilo verdim totalde de 6 kilo kadar almistim sayilir :)
Hzlkaya Tugcevemercimek ben 14 kilo almıştım zaten eve geldiğim de 8 kilo gitmişti sonra diyetisyenle diyet yaptım korse taktım toplam 20 kilo verdim hopp ikinciye hamile kaldım şimdi 14 günüm var yine doğuma doğumdan sonra başlıcam yine diyete falan bakalım İnşallah gider yine hepsi 😂