Tugcevemercimek Sezeryan doğumdan sonra kilolar nasıl gidiyor hanımlar ? Gördügüm kadarıyla normal dogumdan sonra hızla gidiyormuş . Sezeryan olup 1 2 haftasında kaç kilo gitti 🙈
Ebru5553 Tugcevemercimek ben doğumdan öıktığımda 10 kilo gitmişti zaten Korse taktım sezaryenden 2 gün sonra eve geldiğimde Doktorum hemen takabilirsin demişti
Cansuada24 Selmi korseyi 1 hafta sonra mı takmaya başladın canım genelde öyle diyolar dikişlerden dolayı bide hangi korse ben pentiden külot korse aldım işe yarar mı ?
Tugcevemercimek Ebru5553 ayy inşallah benimde hemen 10 kilo gider 🙈 bende korseyi hemen takmayı düşünüyorum
sahina- Seminay başlangıç kilom benim de 58di, ekstra bir şey yaptınız mı verebilmek için, korse kullandınız mı markası nedir
Beyzanur_ozdemir Tugcevemercimek 40ım çıkmadan aldığım 20 kilo gitti göbek kalmadı ama önceden karnım kaslıydı kilomu verince spora devam ettim eski vcudumu kazandım şuan 2ci hamileliğim yine sezeryan olcak inş o kdar kilo almıcam inş berebilirim yine
Halime0638 Tugcevemercimek benim gebelik den önce dogustan babadan gelen bi göbeğim vardi topak sert ne kadar diyet yapsam da gitmiyor du hamile kaldım sezaryen oldum oldugum gunun ertesi gününde 6 kilo gitmişti ve bekarlık tan kalan göbeğim de gitti simdi yok sadece ameliyat dan kalan ödem şişlik var oda geçer
Seminay sahina- yok canım hiçbirsey yapmadım bol hosaf sıvı corba tarzı tükettim ilk haftalar korsede kullanmadım annem ince bezle sardı