Aloneanqel seninle aynı şeyleri yaşadım baştan beri ona gidiyorum her seferinde randevum 1-2 gün ileriye atılıyor 28 haftalıga kdar ona gittim gebeliğe bağlı tiroidim vardı çok yüksekte degil ilaç yazmadı dahiliyeye yolluyor hemen .Kramplarım oluyor diyorum kalsiyum magnezyum istiyorum aslaaa yazmadı dahiliyeye gidin diyor Ayrıca daha 1kere oturtup konuşmadı hep ben sordum öyle cevapladı ondan öncede sekreteri cevaplıyor😂.Sonra dedim burayada para veriyorum orayada verecegim Özcan beye gittim evet çok kalabalık ama ilk muayeneden sonra alışıyosun hemşireler çok ilgileniyo sıra bekleme olmuyo onlar sıran yaklaşınca arıyorlar. Daha bana sorulmayan sorular sordu yaklaşık 10dk oturdum anlattı herşeyi hamileliğim boyunca duymadığım sözleri söyledi çok memnun kaldım inş doğumum orda olacak ve kalsiyum magnezyum tiroid ilacımı kendisi yazdı dahiliyeye gitmene hiç gerek yok dedi. Ayrıca şunuda eklemek isterim detaylı ultrasona almamış erçin bey detaylı ultrason diyor ama detaylı ultrasonu radyolojide yaparlarmış beni hiç öyle biyere yollamadı .Çok üzgünüm malesef bu konuda .Bi git farkı görürsün .Herşeyden önce doktor hasta ilişkisi çok önemli.