gamzecevik1 Aloneanqel yorgun olunca agresiflik olur insanların üstünde ama bunu hastaya yansıtmaması lazım
Aloneanqel gamzecevik1 Özcan doğanay ı duydun mu canım hiç peki? Aslında beni herkes ona yönlendirdi ama hastane çok kalabalık ve basık. O yüzden yenihayat ı tercih ettim
Kbr01- Merhaba canım ben osmaniyedeyim ibni sina hastanesi Elif hanıma gidiyor. Maşallah çok ilgili bir doktor
Aloneanqel Kbr01- Elif hanıma bir arkadaşım gidiyordu evet biliyorum onu. Ama hastaneyi sevmiyorum işte çok kalabalık ve havasız. Corona olmasa iyi de Corona da olunca sıkıntı.
Aloneanqel gamzecevik1 iyi her doktor vermiyor burda. Gidince alırım bende. Osmaniye çok enteresan bir yer. Mesela İbni sina Özcan bey vermemişti. Ondan merak ettim. Hemen cevap veriyor mu peki
gamzecevik1 Aloneanqel bana ilk muayenemde vermişti. Hiç yazmadım şükür gerek olmadı da cevap verdiğini düşünüyorum.
Aloneanqel Amorfati23 hayır canım ben daha 6 haftalık hamileyim bilmiyorum. Erçin bey de mi doğum yaparım onu da bilmiyorum. 🤷🏻♀️
Aseladen gamzecevik1 kaç haftalıkken cinsiyet tahmininde bulundu bide doğru çıktımı acaba bizede tahminde bulundu yüksek ihtimal dedi ama bidahakine kesinleştirriz dedi meraktayımda😊
Aloneanqel gamzecevik1 bende park hast nde Ferhat bey e görünmüştüm. 12. haftada %100 kız demişti. Hatta doğru olduğuna inandığında gel görüşelim görürsün demişti 😃
Rmysa0308 Aloneanqel benim memleketim Osmaniye Arada bi kontrole gidiyorum oraya denk gelirse park hastanesi Nesrin aksak a gidiyorum.ilk gebeliğim boş gebelikti kürtajımı o yapmıştı hatta
Molika Merveynmz bende Eda hanıma gidiyorum 38+1 ilk doğumumu da kendisi yaptırmıştı çok naif bir insan 💗