Aloneanqel 1996fatma normale uyuyorsa şartlar ve eşin her an yanındaysa (her akşam yani) normal yap canım. Ameliyat olmanı tavsiye etmem eğer zoraki bir durumun yoksa. Bebek doğuyor ama sen artık ameliyatlı bir birey oluyorsun. Bazı kısıtlamaların olabiliyor eskisi gibi olmuyorsun kısacası
Molika Merveynmz bende Eda hanıma gidiyorum 38+1 ilk doğumumu da kendisi yaptırmıştı çok naif bir insan 💗
Molika Aloneanqel benim 2 arkadaşım elçin beye gitti birinin doğumuna gelmedi geç diye diğerini de arkadaşım çok sancilanmis suyu gelmiş gece hastaneye gitmiş elçin bey sabaha kadar hastaneye gelmemiş ve arkadaşım zorunlu sezeryan olmasına rağmen gelmemiş
Aloneanqel Molika ben hiç beğenmedim şu dediklerinden sonra canım. 2 defa gittim birdaha da gitmedim gitmem de artık sağol söylediğin için 🌸
Molika Aloneanqel evet canım ya ben böyle saçmalık görmedim 1 kişide olsa derim olabilir belki öyle denk geldi falan ama 2 arkadaşım olunca şaşırdım ve 2siyle de çok samimiyim doğru diyorlar
zamaneannesi80 Doktor memnuniyeti göreceli bir kavram sanırım çok memnun olanda var olmayanda var. Mesela herkes Mehmet temeli çok överdi ben hoşlanmamıştım ondan daha önce. Salı günü bi erçin beye görünelim bakalım olmazsa başka bi dr arayışına gireceğim
Molika zamaneannesi80 bende Mehmet temeli sevmiyorum pek hiç gitmedim ama çevremde duydugum kadarıyla fazla samimi
zamaneannesi80 İlk hamileliğim 5 sene bekledik tüp bebekle 2. Denemede oldu çok şükür 🤲🏻 Tüp bebek dr um gebe takibi yapmıyor yoksa direk onunla devam ederdim
zamaneannesi80 Molika evet fazla samimi yılışıklık düzeyinde resmen 🙄 ilk muayene gittim üzerimden örtüyü kaldırdı attı öyle muayene yaptı çok sinir olmuştum
Rbadrn_solmz Aloneanqel Osmaniye mi aman Allah korusun . Doktorları 5 para etmez . Park hastanesine gittik bi azarladı bi azarlardı . Doktorun adını hatırlamıyorum o kadar sinirlenmiştim . Bebeğim hakkında yok çok çirkine benziyor yok kafasında kist var yok balımda konuşmayın dikkatim dağılıyor . Osmaniye halkı geneli yobaz ve cahil çoğu değil ama geneli . Doktoru da dahil .
Aloneanqel Rbadrn_solmz evet sana harfiyen katılıyorum. Ben Mersin liyim eşim Adana lı. Ama Osmaniye’ye yakın ailesi ve orda oturuyorum ne yazık ki. İnsnaları bana o kadar tuhaf geliyor ki anlatamam. Medeniyet dediğin birşey yok asla