Nilesea CerenArslan1 ben iki üç ay düzenli biooil kullanmıştım başlarda bişi yoktu 7-8 ay olduğumda kırmızı minik benekler belirdi karnımda hafif kaşıntı vardı, biooili bir süre bıraktım, hindistan cevizi yağı kullandım anında geçti lekeler ve kaşıntı, şimdi biooili çok nadir kullanıyorum vaktim bol oldukça hindistan ya da arada kantoron yağı .
CerenArslan1 Nilesea demekki bazen tepkime yapıyor ilaçlar lierac bende hiç işe yaramadı yani hiç güzel bir nemlendirne özelliği yok bana göre zaten ben 29.haftada catlamaya başladım ne sürersen sür günlük iki üç kere sürüyordum birde çatladım anneme çekmişim herhalde bu konuda neyse dedim gene devam ettim her gün badem yağı vazelin falan sürmeye devam ettim karnımın alt taraflarında var yani çatlak gene de sürüyorum çatlamasıni geçtim 35 den itibaren acayip bir kaşıntı başladı karnımda doktor ilaç falan verdi losyon verdi nafile yani gene geçmedi hala kaşıntı var bende gene yaglaniyorum sonra losyon sürüyorum geçiyor gibi oluyor ama devam ediyor bilmiyorum birde ev yapımı kantaron var onu mu sürsem diyorum o da internetten araştırdım surulmemeli falan diyor bilemiyorum ne yapcam😔
Sibel4248 zeysena_ benimde aynı canın bugün sabahtan beri yürümekte zorlanıyorum karnım aşağı çekiyor sanki. 35+3üm geçen hafta nst de sancı çıkmıştı ama doktorum önemsiz görmüştü. Bebek hareketleri de dünden beri daha az. Persembe kontrolüm var beklesem mi yoksa gitsem mi doktora bilmiyorum.
cherrysu Canimbebegim06 38+5’ten selamlar 🥲 salı gününden beri beklemedeyiz, salı günü nstde baya sancım çıktı, doktor ultrasondan baktı kanala girmiş dedi. Bekliyorum bu hafta dedi. O öyle diyince beklemeye başladık, hafif regl ağrısı dışında başka hiçbir belirti yok 🤷🏻♀️ Stres olmaya başladım iyice.
Merveremzi06 cherrysu sancın kaç çıktı canım acaba son kontrolde benim de yüksek çıktı ama doktor sancın yok dedi bizimki 34. haftadan beridir kanalda erken gelmesin diye doktor yürüme iş yapma dedi şimdi de o gelmiyor 37+4 olduk 😃
cherrysu Merveremzi06 40-50 hiç düşmedi ve 80-90 civarına kadar da yükseldi hep. Bilmiyorum ki kanala da girmiş diyince heyecanlandık, aileler geldi. Bekliyoruz yok 😅😕
Merveremzi06 Canimbebegim06 benim de aşırı mide yanmam var sabahın 5inde uyanıyorum oturuyorum sonra uykusuz kalıyorum sancım oluyo mu bilmiyorum ama geceleri adet ağrısı gibi oluyo uzun sürdüğü için gerçek sancı olmadığını anlıyorum, sağ göğüs kafesim çok acıyo sırtı poposu falan çoğul ağırlığı sağ tarafta olduğu için
Merveremzi06 Birde göğüs uçlarım çok sızlıyo benim sizlerde yaşayan var mı ne anlama geliyor acaba süt mü doluyo 🙄
Meltemak35 35+5 haftalik oldum. Mide yanması, kaburga batması, sırt ağrısı, vajina kemiklerinde baskı, uyku sonrasi ayakta karıncalanma hissi. Egilememe, egilince kalkamama🙁
Nilesea CerenArslan1 çok geçmiş olsun ya kaşıntı yorucu oluyordur 😔 genetik önemliymiş çatlama konusunda, bölgeyi nemlendirmek rahatlatma açısından iyi tabi de çatlayacağı varsa her türlü çatlıyor diyorlar. Bir de bol su içmek de önemliymiş, ona da dikkat et bence kaşıntını da hafifletebilir belki. Kantaron yağını hamileliğin başlarında kullanmıştım, negatif bir etkisini görmedim, doktorunun kullanabilirsin dediğini söyleyenler vardı kantaron yağını ben de öyle bişi okuyunca kullanmıştım.
denizvebulut zeysena_ Benim İlk gündür aşırı hareketli. Normalde çok sakindi. Bu hareketlilikte kasıklarımda yoğun ağrı yapıyor. Şimdi hastaneden geldim. Kafası catimda dayaliymis ve kafası büyükmüş. Bu yüzden çok ağrı hissediyorulmusum. Pazartesi yatişim yapılıp suni ile başlatılacak doğum.
Civcivim000 Canimbebegim06 37+5 sancı çatı ağrısı vs. Doğuma dair hiç bir belirtim yok. Ama bu hafta çok zor geçti saat başı wc uyanıyorum geceleri dönmek zaten zor uykumu alamıyorum gündüz de binadaki seslerden uyunmuyor düzgün uykusuzum baş ağrım oluyor mide yanmalarım hepten beter şimdiye kadar iyi geldik ama cidden şu son hafta yordu beni evin işlerini de tamamlayamadım yemek bulaşık faslı bile çok zor geliyor artık pazartesi kontrolüm var bakayım ne diyecek doktor
CerenArslan1 Nilesea evet canım uykundan uyancak kadar yorucu birsey kaşınmak birde ben bol su içerim bol bol sürerim ama yok yani geçmedi bir türlü valla insan yoruluyor bazen bir daha sorcam doktora bakalım ilaç bile kesmiyor bazen😔
Nilesea CerenArslan1 Allah acil şifalar versin canım benim, bir süreç bu daraldığında bunu getir aklına, geçicek inşallah 🙏