Renginveannesi_ Usnac1995 Ahhahahaha kız iyi misin milletin kaydettiği ismin neyini savunucaam tuhafıma gitti tek tek yazmışsın 🤣🤣 yok bide millet sana sorsun ne kaydedelim diye ahahhaha GEREKSİZZZ olan sensin vallahi 😂😂😂
Imasleeper Deletedmom622772 hasıshshjd bende bendeee ekran görüntüsü felan hep değişiyo benim sonra barışıyoruz herşey başa hahaha
Deletedmom622772 Imasleeper artık degistirmekten yoruldugum icin sabit baş harfleri ile kayıtlı emojisiz shshdhjd bi ara sen burnunun ucundaki güzellikleri göremiyosun diyip Metin Şentürk diye kaydetmistim dırmrjrnejrjejej 0 romantizm 🤣
Erol Usnac1995 kim görecek ve neden utanayım anlamadım neresi ayıp bunun herkes sevgililerini kaydediyor gözümüzün önünde birbirlerini yiyorlar biz eşimizi böyle kaydediyoruz diye mi utanıcagız artık iki çocuk sahibi olmuşuz utanacak birşey yapmıyoruz
Usnac1995 Erol ayıp değil ama çok saçma daha sade birşey yazsanız ne oluyor yani ben anlamıyorum sizin gibileri. Ama kendi bileceğiniz iş tabi. Ama herkes dalga geçiyor sizi gibi yzanlarla haberiniz olsun
EsilaMiracAyazEren_Moms Ayisigi45 Tanıştığımızda soyadıyla kaydetmiştim. Sevgili olunca Sevduğumm 🖤 diye, evlenince İlkte Efulim sonra da My Husband ❤️ olarak kaydettim. 2.5 senedir öyle duruyor.
Erol Usnac1995 ismini yazdım ama eşim böyle mutlu oldu eşim nasıl mutlu olursa ben de onu yaparım eşimin hoşuna gitti