tezecikanne Usnac1995 niye utanayım ruhumu şenlendiriyor kocam ayrıca kocam istediğim şekilde kaydederim ayrıca etrafımdaki insanlar kocamı sevme şeklim ile beni yargılayacaksa etrafımda olmasınlar seçimlerim ile mutluyum millet ne der diye duygularını yaşayamayanlar sorunu kendinde arasın etrafta değil
Aysecee Ayisigi45 canmânâm ❤️ diye kayıtlı. Anlamida: eskiden insanlar sevdiklerine hitap olarak kullanırmış. hayatı anlamlı kılan, hayatımın anlamı, canından bir parça olan demektir
Rukiye_korkmaz Bende de Balım diye kayıtlı ama o kadar alışmışım ki böyle kayıtlı olduğunu unutmuşum değiştireyim bari 😂😂
Usnac1995 Renginveannesi_ Renginveannesi_ sizin de yazdığınız dan belli neden savunduğunuz . Okadar komik mi 2 kişiye aynı yazdım sizede yazıyorum 😂
Renginveannesi_ Usnac1995 Ayy 2 kişiye aynı anda aynı şeyi yazmışsınız milletin hayatından kaydettiği isimden sizene 🤣🤣
Canpolat Ben eşimi ilk sevgili olduğumuzdan beri CANEŞİM ♥️ Diye kaybetmiştim hamile kalınca BABAMIZZZZ ♥️🐿 diye kaydettim hala daha CANEŞİM diye severim 😘😀
Renginveannesi_ Usnac1995 Ahhahahaha kız iyi misin milletin kaydettiği ismin neyini savunucaam tuhafıma gitti tek tek yazmışsın 🤣🤣 yok bide millet sana sorsun ne kaydedelim diye ahahhaha GEREKSİZZZ olan sensin vallahi 😂😂😂